icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Minecraft Werkplaats OnlineTerug naar het overzicht

vrijdag 14 mei
Kom in de Minecraftserver van DigiLab; We gaan terug naar het Pretpark! Bouw dit via de Online bieb.
Yes, het is zo ver! Doe je favoriete outfit aan, ga alvast in de rij staan en maak die veiligheidsriem goed vast... We hebben naar jullie geluisterd en gaan voor deze ene keer nog eens een pretpark bouwen! Het spookhuis, het reuzenrad, achtbanen, wildwaterbanen, de Vogel Rok of zelfs een friettent: het kan allemaal in ons gigantische pretpark.
Speel jij thuis Minecraft op de computer, smartphone of tablet? Dan is er goed nieuws: nu de Bibliotheek nog even dicht is, kun je één keer per week een middag meebouwen in de Minecraft Werkplaats, de Minecraftserver en -livestream.

Joep, Menno en Sjors van het DigiLab (Bibliotheek LocHal) zijn er ook steeds bij en we helpen elkaar op weg. Zo kunnen we tijdens de lockdown toch nog met een hele groep samen iets leuks ondernemen. En wie weet: misschien leer je er zelfs nog iets van!

Iedereen (7+) kan vanuit huis meespelen of meekijken. Dat is gratis, maar je moet je wel van tevoren even aanmelden via de roze knop.

Bibliotheek Midden Brabant

Postbus 3195
5003 DD Tilburg
Openingstijden 15:30-17:00 Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie

Meivakantie

Het is (bijna) meivakantie! Tijd om allemaal leuke dingen te gaan ondernemen. En al die leuke tips hebben wij voor je in de nieuwsbrief gezet.
Klik snel door naar de nieuwsbrief.
Fijne vakantie!!

Kijk wat er te doen is!