Bijzondere verjaardagskadootjes

10 januari 2016
Wat geef jij de jarige dit jaar voor kado? Dit is onze Top 5 bijzondere kadootjes!
Iedere verjaardag van je kind(eren) is een speciaal moment! En daar horen leuke en speciale kadootjes bij. Wat geef jij dit jaar? Wij hebben de leukste en meest bijzondere kadootjes voor je op een rijtje gezet. 

Top 5 bijzondere kadootjes:
  1. Recepten als herinnering. Kan jij nog herinneringen hoe lekker de appeltaart van je moeder was? Of de taart die je ieder jaar weer kreeg? Hoe leuk is het om een familierecepten-boek als kado te geven. Verzamel de favoriete familiegerechten en bundel het in het boekje. Ook leuk om de recepten die je samen met je kind maakt vast te leggen. In onze rubriek Koken met Kinderen vind je voldoende inspiratie Wat een uniek kado! 
  2. Een collage van de mooiste momentenIedere jaar dat je kind ouder wordt maakt het van alles mee. Verzamel deze momenten en maak er een mooie collage van! 
  3. Een collage van entreekaartjes. Wat doe jij met entreekaartjes? Bewaar deze, verzamel dit in een bijzondere lijst en geef het kado. Dat wordt een middag mooie herinneringen ophalen!  
  4. Geef een ervaring (favoriet van onze Sitemanager)Als ouder is het soms lastig om een leuk en bijzonder kado te kiezen. En ze krijgen natuurlijk al zo veel. Geef ze een ervaring kado. Dat kan natuurlijk van alles zijn: van theatervoorstelling tot voetbalwedstrijd. Onder onze rubriek Eropuit vind je voldoende inspiratie om ze een dag van hun leven te laten beleven. 
  5. Favoriete knuffelHebben ze een favoriete knuffel waar ze niet zonder konden? Lijst dat in en geef dat kado. Zo kun je het nog exact passend maken in jouw interieur ;-D.
Met deze tips wordt ieder jaar een herinnering voor jouw kind! 

Uiteraard kan het ook zijn dat de jarige heel goed weet wat hij/zij wilt! In dat geval hebben wij de leukste kinderwinkels voor je op een rijtje gezet, zodat je snel kan zien waar de verjaardagskado voor de jarige verkrijgbaar is.