Kidsreporter Julie is op pad geweest!

13 april 2016
Kidsproof Kidsreporter Julie is voor ons op pad geweest naar Vincents Tekenlokaal in Tilburg! Lees in haar blog wat zij van dit uitje vond.
Van maart - juni houdt Vincents Tekenlokaal in Tilburg gave masterclasses waar jij leert tekenen als de beste! Wij werden erg nieuwsgierig en hebben onze Kidsproof Kidsreporter erop af gestuurd om te ontdekken wat zo'n masterclass precies inhoudt.

Wie is Kidsproof Kidsreporter Julie?
Julie is 9 jaar en gaat graag op ontdekking. Of het nu gaat om een leuke dansworkshop, bezoekje aan het museum of een hapje eten in de stad. Het kan niet op voor Julie! Voor ons is op ontdekking gegaan naar het Vincents Tekenlokaal in Tilburg. Waar je als echte kunstenaar aan de slag gaat en voor even in de wereld van Vincent van Gogh stapt. Zo leuk! 

Masterclas bij Vincents Tekenlokaal 
Van maart - juni 2016 geven verschillende kunstenaars op zondagmiddag masterclasses bij Vincents Tekenlokaal in Tilburg. De lessen worden gegeven voor jonge kunstenaars van 7 - 10 jaar én jonge kunstenaars van 11 - 14 jaar. Zo krijg je op jouw eigen niveau les en leer je datgene wat bij jou past!

Dit is wat Julie ervan vond...
Afgelopen zondag deed ik als Kidsproof Kidsreporter mee aan de workshop bij Vincents Tekenlokaal. Ik vond het heel leuk in het tekenlokaal! Tom gaf de workshop 3D huis tekenen. 

We gingen een fantasiehuis ontwerpen. We mochten zelf weten waar het huis stond. Dat vond ik leuk. Ik koos een huis in het bos: een boomhut. Maar je kon het ook in de ruimte, op het strand of in de duinen doen. 

Eerst moesten we een plattegrond tekenen op papier en inkleuren. Dat was best moeilijk, want je moest alles van de bovenkant tekenen. We kregen een pakje appelsap en 2 snoepjes. Dat was lekker! Toen moesten we ons huis van de buitenkant tekenen.

Daarna tekenden we op de computer de binnenkant en buitenkant van ons huis. Dat was het leukst want thuis op de computer tekenen kan niet. Ook was het leuk om allemaal gekke dingen in je huis te tekenen. Ik had lianen om in te klimmen en een hangbrug bij mijn boomhut getekend! 

Daarna gingen we met zijn allen een film van alle tekeningen kijken. Toen de film klaar was kregen we nog een zakje zonnebloemzaadjes. Het was echt een leuke middag!

 

Liefs, Julie 
Kidsproof Kidsreporter Tilburg 

Ook een Masterclass bij Vincents Tekenlokaal volgen? Er worden masterclasses gehouden voor kids van 7 - 10 jaar en voor 11 - 14 jaar. Houd onze Uitagenda in de gaten en schrijf je gelijk in!

PS lijkt het je ook leuk om voor ons op ontdekking te gaan? Mail je naam, leeftijd door naar tilburg@kidsproof.nl o.v.v. Kidsreporter worden! en vergeet niet erbij te zetten wat je erg leuk vindt om te ontdekken!