Let's go swim!

11 april 2017
Zo lekker, de zomer en dus ook de vakantieperiodes komen er weer aan! Samen genieten van veel buiten zijn, de zon en hopelijk veel plonsplezier in het zwembad. Hoog tijd voor nieuwe zwemkleding. Wij hebben een kijkje genomen bij Tumble 'N Dry en meteen onze aankopen getest in het zwembad.
Zodra ik vertel dat we in het weekend naar Tumble 'N Dry gaan om nieuwe zwemkleding te kopen, reageren de kids enthousiast: 'Dat is toch die leuke winkel waar we ook kunnen spelen'. En dat is die inderdaad. Alle Tumble 'N Dry winkels zijn heel fijn ruim opgezet, zodat zowel ouders als de kinderen er lekker kunnen rondlopen. En voor de jongens en meiden is er een speel- en/of chillhoek aanwezig. Voor iedereen gezellig shoppen dus!

Op zaterdag stappen we dan de winkel in op weg naar nieuwe zwemkleding. Eerst voor Flip, die het moeilijk kiezen vindt. Voor jongens hebben ze stoere zwembroeken met palmbomen of andere prints en in felle kleuren. Ze zitten allemaal even fijn. Maar één vind Flip toch wel het allercoolst! Nu is Puck aan de beurt. Voor de meiden zijn er toffe bikini's en zwempakjes. In verschillende prints en ook hier mooie vrolijke kleuren. Daarnaast hebben ze een heel leuk bijpassende broekje en jurkje die makkelijk over je zwemkleding aan te trekken is. Handig voor tijdens een dagje strand, zwembad of op de camping! Puck twijfelt tussen een bikini en een zwempakje, dus passen maar en kijken wat lekker zit en leuk staat.We nemen ook nog een kijkje bij de kleinste maten en gaan dan verder neuzen in de winkel en kunnen het toch niet laten om nieuwe t-shirtjes, een jumpsuit en korte broeken te kopen. De zomercollectie is ook zo leuk!De aanwinsten worden meteen de dag erna getest bij het zwembad. Leuk staat het, maar blijft het ook lekker zitten terwijl we springen, koppeltje duiken en een handstand doen in het water! En niet heel onbelangrijk tijdens het glijden van de grote glijbanen. Ja, de kinderen bewegen erop los en zijn blij met hun nieuwe kleding! De zomer kan wat ons betreft beginnen.Ben jij ook zo enthousiast over Tumble 'N Dry? Kom dan lekker shoppen in hun mooie winkel aan de Veemarkstraat in Breda!