Op bezoek bij Club Pellikaan!

9 januari 2017
Samen met 3 kidsproofreporters hebben we een kijkje genomen bij Club Pellikaan. Lees hier onze zeer positieve ervaring!
We, nou ja de kids, begonnen bij de kidsclub. Terwijl ik nog stond te kletsen met de aardige begeleiding, gingen zij meteen heerlijk spelen in de ballenbak en met het glijbaantje. Er kon nog net daaag af toen ik zei dat ik even verder ging kijken wat er allemaal nog meer te doen is bij Club Pellikaan. Een goed teken dus, ze hebben het naar hun zin!

Club Pellikaan is meer dan een sportschool! Als ouder kun je hier in mooie grote ruimtes met voldoende apparaten spinnen, fitnessen of één van de andere sportlessen, zoals yoga en zumba volgen. Maar je kunt ook ontspannen in het zwembad, in één van de sauna’s of het restaurant met een goede bak koffie of lunch.

En het fijne ervan is: je kunt er gemakkelijk samen met je kids naar toe, want voor hun is er ook genoeg leuks te doen! Ideaal en zo heb je meteen geen excuus meer dat je geen tijd hebt om te sporten i.v.m. de kinderen! Ben je op zoek naar een zwemles of sportles alleen voor je kids? Dat kan ook. Hieronder geven we kort weer wat er allemaal te doen is voor kinderen. Wil je meer weten over de tijden en de prijzen, dan kun je deze het beste bekijken op de website van Club Pellikaan Tilburg of Goirle.Kinderen kunnen op verschillende tijdstippen gedurende de week naar de kidsclub, waar ze o.a. kunnen kleuren, in de ballenbak of poppenhoek kunnen spelen. Een aantal keer per week wordt er heel leuk voor de jongens en meiden peutergym of bijvoorbeeld koekjes bakken georganiseerd. Toen wij er waren, mochten ze muffins versieren, werden ze geschminkt en heeft Puck grote lol gehad tijdens een potje Twister met de kids en begeleiding. Goed om te weten is dat je maximaal 2 uur per dag je kind bij de kidsclub mag laten spelen, je zelf eten en drinken, maar ook een luier mee mag/kan geven (ook een flesje melk voor een baby bijvoorbeeld) en er een aparte hoek is waar baby’s kunnen slapen.Ook kun je samen met je kinderen een duik nemen in het zwembad. Samen met de jongens heb ik het zwembad uitgeprobeerd. Puck vond het te leuk bij de kidsclub en wilde niet mee. Het water is lekker van temperatuur. Het was er rustig (dit is afhankelijk van het tijdstip dat je gaat), dus we hadden genoeg ruimte om te plonsen en op een neer te zwemmen. Het enorme bubbelbad was ook een groot succes! De jongste, nog niet zo'n waterrat, was zelfs enthousiast en wilde nog wel een keer terug naar dit zwembad. 

En kids kunnen zelf sporten door o.a. mee te doen met judoles, jeugdfitness, verschillende sportclinics, danslessen en zwemles. Voor sommige lessen geef je je op voor een cursus. Met andere doe je mee wanneer het jullie uitkomt. Je moet je wel even van te voren opgeven, want er is beperkt plek. Het sporten van je kids kun je combineren met een sportles voor jezelf of bijvoorbeeld een bezoek aan de sauna. Als er broertjes en/of zusjes mee zijn, kunnen zij spelen bij de kidsclub of kun je samen met ze genieten van een heerlijke warme choco in het restaurant met kleine speelhoek. Zo is er altijd wel iets leuks voor ieder gezinslid te doen!

Club Pellikaan is écht kidsproof! Wij werden er blij van en gaan er in de toekomst zeker nog eens gebruik van maken!