Spetterende zomer in Tilburg!

21 juli 2016
Tijdens de zomervakantie een dagje Tilburg? Dit zijn onze aanraders!
Zomervakantie! Even bijkomen, lekker opladen en genieten van samen-zijn. Dit zijn dé tips die zeker niet mag missen! 

Speur & Ontdek in het Textielmuseum 
Deze zomervakantie is een ideaal moment om de nieuwe familie activiteit Speur & Ontdek te doen bij het Textielmuseum. Je komt alles te weten over de tentoonstelling 'Pop Art Fabrics & Fashion'. Ook ervaar je hoe het voelt om kunstenaar, kunstwerk- of tentoonstellingsmaker te zijn. Superleuk! 

Houd een creatieve zomervakantie 
Bij Vincents Tekenlokaal wordt er deze zomervakantie een Summerschool 3D tekenen gehouden. Leer de fijne kneepjes van het 3D tekenvak, kies welke thema je het leukste vindt of volg alle 6 workshops. Zo gaaf! En bij Foamtastische Huiskamer in Goirle kun je op bepaalde dagen aan de slag met creatieve workshops. Iets voor jou? 

Dierenliefhebbers gezocht! 
Echte ponyliefhebbers kunnen bij De Ponyfarm de tijd van hun leven krijgen. 1 dag of een week lang staat helemaal in teken van pony's. Volg een toffe springworkshop, doe samen leuke speleltjes, ga op pony's rijden nog veel meer. Lijkt jou dat leuk? Schrijf je dan gelijk in! 

Help jij de boer zoeken naar zijn koe? 
De boer van Maïsdoolhof Udenhout mist een van zijn koeien. Door het maïsdoolhof liggen er allemaal aanwijzingen maar toch kan hij zijn unieke koe niet vinden. Ben jij een goede speurneus? Dan is dit uitje zeker een aanrader! 

Genieten bij Diessen
Midden in het centrum Diessen tegenover de kerk bevindt zich een echt kidsproof-plekje, Kerkzicht Diessen. Een heerlijke plek om samen met de kids te lunchen, borrelen of dineren. Er is namelik overal aangedacht. Van ruime speelgelegenheden tot aan verrassende kindermenu's. En dat allemaal voor een klein prijsje. Dat wordt genieten! Kijk voor nog meer leuke eetplekjes onder Uit Eten. 

Spontaan een eropuit? Check dan ook even onze Uitagenda, waar je alle leuke activiteiten per datum/dag kunt terugvinden. 

PS Buiten de regio een dagje weg? Dit zijn de 20 leuke zomervakantie uitjes door heel Nederland.  

Fijne zomervakantie!