Gratis E-book: over Coronavirus

14 april 2020
Dit e-book; 'Coronavirus; wat kinderen moeten weten' is van de Britse uitgever Nosy Crow en Nederlandse uitgever Gottmer. In dit boek staat alles wat kinderen moeten weten over het coronavirus. Aan dit boek hebben medische experts, kinderpsychologen en onderwijzers meegewerkt. De illustraties zijn van Axel Scheffler (illustrator van het kinderboek 'de Gruffalo').
De Britse uitgever Nosy Crow en Nederlandse uitgeverij Gottmer hebben dit boek gemaakt voor kinderen en hun families. Medisch experts, kinderpsychologen en onderwijzers hebben samen gezorgd voor eenvoudige uitleg over het coronavirus voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar.Door middel van illustraties en situatieschetsen leren kinderen wat het coronavirus is, hoe je het kan krijgen, wat je kunt doen om het niet te krijgen, waarom sommige leuke uitjes nu gesloten zijn en hoe om te gaan met het thuis zitten en de emoties die je hierbij voelt.

Een super fijne tool om je kinderen uitleg te geven over het coronavirus. Dit e-book is voor iedereen gratis te downloaden.

© Elizabeth Jenner, Kate Wilson & Nia Roberts
foto © Axel Scheffler
Uitgeverij Nosy Crow en Gottmer

Tijdens de coronacrisis vind je in onze blogs allemaal handige lijstjes met leuke thuistips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.