Happy Stones; zoek je mee?

8 maart 2021
Ken jij de leuke trend al waarbij mensen mooi versierde stenen achterlaten en anderen een glimlach op het gezicht bezorgen? Ook in Noord-Brabant zijn overal mooie stenen te vinden. Zoek je mee?
In onze regio zijn er een paar superleuke initiatieven ontstaan waarbij mensen aan de slag gaan om stenen te schilderen, deze ergens achter laten om er een ander blij mee te maken. Lekker wandelen met de kids en ondertussen kleurrijke stenen tegenkomen! Supertof!

Omgeving Noord-Brabant

Rondom Tilburg heb je verschillende leuke stenen intitiatieven zoals Happy Stones Tilburg en Happy Stones Noord Brabant.
Het idee is om tijdens de lock down periode toch lekker naar buiten te gaan en iets leuks (en misschien zelfs wel een beetje spannends) te doen! In heel Noord-Brabant zijn mooi versierde stenen 'verstopt'. Check bijvoorbeeld ook Happy Stones Noord-Brabant en Kei Leuk NB.Zelfmaken

En wist je dat je deze vrolijke stenen ook makkelijk zelf kunt maken? Super leuk om er een ander blij mee te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn wat kiezelstenen, acrylverf en kwasten. Inspiratie kan je bijvoorbeeld opdoen op de facebookpagina's van de bovengenoemde initiatieven of op Pinterest. En dan creatief aan de slag!

Heb jij een steen mooi versierd en mogen wij die delen? Stuur dan een foto naar tilburg@kidsproof.nl!

Veel zoekplezier!