Kerstvakantie special 2022

24 december 2022
Vakantie! Heerlijk even de tijd voor elkaar. Tijd om samen leuke dingen te doen. Naar het theater, jumpen, dingen maken, naar de film of een elfjestocht lopen, bekijk hieronder de leukste uittips in en om Tilburg of check onze Uitagenda voor een compleet overzicht.
Fijne feestdagen en vakantie!

Vernieuwd: Ontdekstation013

Maak tijdens de kerstvakantie een unieke kerstbal voor in je boom, knutsel de mooiste lampion of speel de hoofdrol in een kerstfilm. Het kan allemaal bij Ontdekstation013!



Spruit Cinema in de bieb

Bij Spruit Cinema worden vier bijzondere kinderboekverfilmingen getoond. Laat je verrassen tijdens Spruit Cinema in de bibliotheken 't Sant, Berkel-Enschot, Heyhoef en Udenhout.


Fantasie-uitjes

Op zoek naar een uniek uitje? In dit blog lees je 4 fantastische fantasie uitjes met de kids. Stap in een andere wereld en ervaar deze gave museums!
Beleef een droomwereld! 


Heerlijke wandelingen

Wandelen met de kids is altijd heerlijk! In dit blog zie je 9 heerlijke wandelingen met kids. Ga samen naar het bos waarin de kids zich uren kunnen vermaken!



Winterse elfjestocht

Zijn de kinderen helemaal weg van pony's? Kom dan samen naar Campingboerderij Breehees en ga met een wandelpony op pad! Tijdens de wandeling zijn er leuke spellen en aan het eind is er een efljesdiploma te verdienen!


Theaterspecial

Tijdens de kerstvakantie zijn er natuurlijk heel veel leuk, bijzondere, stoere kinder- en familievoorstellingen. In deze special staan de leukste voorstellingen die spelen de komende tijd in Schouwburg en Concertzaal Tilburg!


Feestelijke kerstkapsel

Met de kerst leuke kapsels voor de kids, maar inspiratie nodig? Kapster Ellis maakte een heel gaaf voorbeeld voor de feestdagen! Zo wordt kerst nog feestelijker!



Grappige nieuwjaarstradities

2023 staat voor de deur! En dat betekent een feestelijke afsluiting van het jaar. We hebben 11 grappige tradities voor je uit gezocht die andere landen doen om het nieuwe jaar in te luiden.



Crazy spring paradijs

In de kerstvakantie kunnen kinderen heerlijk springen tijdens crazy spring paradijs! Op 29 en 30 december zal dit in Frankenhal zijn en op 5 en 6 januari in Sporthuis Reusel. Welke spring- en luchtkussens er aanwezig zullen zijn blijft nog even een verrassing.



Speelboerderij De Steenuil

Bij Speelboerderij De Steenuil is er tijdens de kerstvakantie een kerstprogramma! Hier kunnen kinderen spelen in de binnen of buitenspeeltuin of gewoon genieten van de dieren. Ook kunnen ze de boer helpen met voeren en er zullen nog veel meer activiteiten zijn!



Tips door heel Nederland

24x uitjes door Nederland
De kerstvakantie is hét moment om leuke dingen met je gezin te doen. We hebben speciaal voor jou onze 18 favoriete uitjes door heel Nederland én 6 fantastische thuis- en cadeautips voor jullie op een rijtje gezet.


16x de leukste voorstellingen

Theater, film én circus. Onze uitagenda's staan bomvol mooie kinder- en familievoorstellingen. Om het kiezen iets makkelijker te maken hebben we in deze blog de 16 leukst voorstellingen voor je op een rijtje gezet.



Wat is er vandaag te doen?

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven deze kerstvakantie. Voor alle toffe uitjes neem je dagelijks een kijk in onze uitagenda. Daar verzamelen we de leukste wandelroutes, knutselactiviteiten, museumbezoekjes en nog veel meer!