5x te gekke kinderfeestjes buiten de deur

9 augustus 2019
Geen zin in rondvliegende slagroom en rondrennende kinderen in huis? Bij deze 5 adresjes in regio Tilburg kun je terecht voor te gekke kinderfeestjes. Gewoon lekker buiten de deur!
1. Skatefeestje bij Skatepark Ladybird
De kinderen krijgen 1 uur les. Als er kinderen zijn die het toch wel spannend vinden, geen probleem, dan zijn er nog heel veel andere leuke dingen te doen met een skateboard!2. Bowlingfeestje bij 't Bourgondisch Hof
Jaaa! Bowlen is zo leuk! Het is leuk als je het kan en het is zelfs leuk als je het niet kan; voor iedereen dus een succesnummer. De kinderfeestjes bij 't Bourgondisch Hof zijn goed georganiseerd. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

3. Muzikaal kinderfeestje bij Studio8track
Studio8track heeft een studio waar liedjes opgenomen kunnen worden. Wat is er nu leuker dan met je kinderfeestje met elkaar een echte muziekgroep te zijn die op professionele manier een lied kunnen laten opnemen! 3. Speelfeestje bij the Factory Sport & Fun
De kinderen kunnen heerlijk spelen in de indoorspeeltuin. Daar heb je de hele middag geen omkijken meer naar! ;)

4. Speurtochtfeestje bij Speurfactory
Lijkt een speurtocht je wel wat voor het verjaardagsfeest van jouw zoon of dochter, máár geen zin om er eentje te maken? Speurfactory heeft ze voor je klaarliggen. Ook voor thuis!Dat wordt vast een vrolijk feestje!