De leukste lente- & Paastips

7 april 2023
Er staat een lekker lang Paasweekend voor de deur. Hoog tijd om eieren te gaan schilderen, eropuit te gaan in de natuur of zelf thuis aan de slag te gaan met de leukste tips voor thuis. Je leest het allemaal in deze Paasspecial!
Vrolijk Pasen!

Opening preHistorisch Dorp

Wist je dat er een plek bestaat waar je kunt reizen in de tijd? In het preHistorisch Dorp nemen historische bewoners je mee op tijdreis. Het museum is sinds 1 april weer open! Hier wil je dit jaar zeker naartoe.


Uitjes in de natuur

De tijd van buiten-uitjes is weer aangebroken! Onze Eropuit staat daarom bomvol te gekke activiteiten in de natuur. Geniet van wandelingen op blote voeten, neem de kinderen mee het bos in en geniet van Tilburg!


Kindvriendelijke restaurants

Hoe fijn om lekker neer te strijken bij een restaurantje waarbij de kinderen zichzelf kunnen vermaken. Ook veel terrassen gaan weer open zodat je je kroost goed in de gaten kunt houden. Van ontbijt tot lunch en diner, genieten geblazen!


Pasen

Paasactiviteiten

Zin in een Paaswandeling, heerlijk ontbijtje of Paaseieren zoeken met de kinderen? Het weekend zit vol leuke activiteiten. In dit overzicht vind je alles wat er te doen is!


Paaseieren verven

Paaseieren verven maar is de verf op? Dat is geen probleem. Wij hebben 24 decoratie tips voor je waarmee je eieren omtovert tot kleine kunstwerkjes!


Paasrecepten

Genieten van een heerlijke zelfgemaakt paasontbijt
of een gezellige Paasbrunch? Met deze recepten maak jij originele lekkernijen voor bij het ontbijt of de brunch!