Vakantie is weer voorbij; 10 Back to School tips

10 september 2021
De kinderen gaan weer naar school. Dan beginnen alle clubjes weer en kinderfeestjes mogen gegeven worden en er zijn weer super leuke uitjes te doen! Lees snel verder.
Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad! Ik heb heerlijk genoten van de vakantie en nu weer volop bezig met de leukste uitjes en clubjes enzovoorts aan het verzamelen voor jou. Ik heb weer super leuke tips voor Back-to-school! Succes met opstarten van alles en veel plezier met lezen.



Gratis Proeflessen september en Oktober
Factorium Cultuurmakers biedt veel verschillende soorten lessen aan: musicalles, danslessen, allerlei verschillende muziekinstrumenten lessen. Dus weet jouw kind nog niet goed wat te kiezen; laat ze een gratis proefles volgen.



Filmpje kijken
Spruit Cinema laat heel leuke en te gekke kinderfilms zien in verschillende bibliotheken in en om Tilburg. Dit zijn echt gezellige middagen. En het leuke is; het kost maar €2,- voor een kaartje! Dus kijk snel welke dag jou goed uitkomt en reserveer een kaartje!



Prentenboekjes Festival
Dit is een echt familiefestival wat Theaters Tilburg organiseertEr is een foyerprogramma met veel bekende prentenboekfiguren en een Sterrenfabriek; een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. 



Spelen op de boerderij
Ga met je kind spelen bij Speelboerderij De Steenuil in de speeltuin, of laat ze kijken bij de dieren en als ze durven, mogen ze de boer meehelpen met het voeren van de dieren. Er is ook een fijne binnenspeeltuin met o.a. een grote banden glijbaan! Genoeg te doen dus.



Telekids Musicalschool
Zingen, dansen en acteren voor kinderen van 4-12 jaar. De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. 
Meld jouw talent NU aan!



Weer fit worden na vakantie?
Kies voor een familielidmaatschap bij Club Pellikaan. Kinderen doen mee met kidslessen of spelen in de kidsclub terwijl jij sport en ontspant. Inclusief fitness, groepslessen, yoga, padel, tennis, squash, zwembad, sauna en stoombad. Ook dé plek voor zwemlessen!



DJ kinderfeestje
Voor een stoere jarige is dit hét feestje! Leer dj-en met je vriend(innet)jes tijdens deze spetterende en muzikale DJ workshop! djproducer. school komt bij je thuis met voor iedereen een dj-set of vier je feestje in de toffe dj-studio in Boxtel. 



Toffe kinderfeestjes
Van Kaat zorgt ervoor dat jouw kind een top feest kan geven! Een Tik-Tok challenge, een zeemeerminfeestje of een professorfeest. Met de draaiboeken of de feestpakketten organiseer je in 1 hand omdraai een perfect kinderfeestje thuis. 



Coole traktaties
Er zijn veel kinderen die nog mogen trakteren! En dat is altijd een feestje, ook als de traktaties voorverpakt moeten zijn. En daar hebben wij 9 super leuke tips voor bedacht. 



XT luis Protect&Go
Met deze huidvriendelijke, preventieve spray op waterbasis help je besmetting met hoofdluis te voorkomen. Wij hebben alvast een flesje in huis gehaald!


Veel succes met opstarten!
groetjes,
Klazien