Welkom op Kidsproof Tilburg

5 september 2011
Het meest complete overzicht van kinderactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar in de omgeving vind je op Kidsproof Tilburg! 

 

 

Op Kidsproof.nl vind je alles wat je zoekt voor je kinderen in en om Tilburg, Oisterwijk, Goirle en Hilvarenbeek! Handig geordend, overzichtelijk gepresenteerd en mét de ervaringen van andere ouders. 
 
Kidsproof is een initiatief van Annemarie Vosselman, zelf moeder van een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd.   “Als ouder ben je altijd op zoek naar leuke tips, handige adressen en praktische informatie. Met kleine kinderen zoek je vooral in de buurt, in je eigen woonplaats.   Via de lokale krant, tips van andere ouders en natuurlijk via internet. Maar dat valt vaak tegen. Kleine aanbieders staan niet altijd goed op internet en je moet wel weten wat je zoekt om sommige dingen te vinden.   Mijn doel met Kidsproof.nl is andere ouders sneller en makkelijker te laten vinden wat ze zoeken en ze ook nog eens te inspireren met nieuwe tips en adressen. Het aanbod voor kinderen van 2 tot 12 jaar is enorm groot, maar ouders kennen vaak maar een klein deel ervan. Tijdens mijn zoektocht ben ik op de leukste activiteiten gestuit!”
 
Geef je favoriete adressen en tips door aan de redactie, zo laten we zien dat Tilburg ook écht Kidsproof is!
 
Veel plezier!