icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

Doe thuis lekker mee aan NVTerug naar het overzicht

De Nationale Voorleesdagen zijn er weer van 20 t/m 30 januari in de Bibliotheek van Midden-Brabant.
Coco kan het! is het Prentenboek van het Jaar. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 20 t/m 30 januari) zul je dit boek van Loes Riphagen dus lekker vaak voorbij zien komen.

Waar gaat boek over?
Coco kan het! gaat over moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Alle babyvogels zijn al uitgevlogen, maar Coco vindt het veel te spannend om haar vleugeltjes uit te slaan. Gaat het Coco lukken om te vliegen?

Leer zelf vliegen
In de vestigingen van Bibliotheek Midden-Brabant staan tijdens de Nationale Voorleesdagen allerlei leuke activiteiten op het programma. Hopelijk laten de maatregelen het toe en kun je samen met je kind meedoen aan een circusworkshop om net als het vogeltje Coco te leren vliegen. En op 20 januari starten de Nationale Voorleesdagen traditiegetrouw op verschillende plaatsen met een voorleesontbijt.

En online gebeurt er natuurlijk ook van alles!
Loes Riphagen, maker van Coco kan het!, geeft je voorleestips bij haar boek. In de Digitale Voorleestas vind je steeds weer nieuwe online prentenboeken en opdrachtjes. En wat dacht je van het liedje van Coco kan het! Dat zingen jullie vast binnen no-time mee.

Op de website van Bibliotheek Midden-Brabant vind je alle online en offline programmering bij elkaar! Of het nu vanuit huis moet of in de bieb: aan de Nationale Voorleesdagen kun je altijd mee doen!

Klik op de roze knop om naar de website van de bibliotheek te gaan voor alle activiteiten.

Bibliotheek Midden Brabant

Postbus 3195
5003 DD Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zo leuk is samen lezen!

Zo leuk is samen lezen!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen is er altijd extra veel te beleven bij de bieb. Als de maatregelen het toelaten wordt er lekker veel voorgelezen en zijn er leuke voorstellingen workshops. Online kun je ook allerlei voorleesvideo’s vinden om te kijken.

Lees meer