Pepernotenfeest onlineTerug naar het overzicht

Ga samen thuis pepernoten bakken tijdens het Pepernotenfeest online van de Bibliotheek Midden-Brabant
Het wordt dit jaar een fantastisch Sinterklaasfeest, gewoon gezellig samen thuis. Waar het straks heerlijk ruikt naar pepernoten!
Woensdagmiddag 2 december kan je die samen gaan bakken tijdens het Pepernotenfeest online via Bibliotheek Midden-Brabant.
Meld je nu aan voor dit live programma voor alle kinderen in Midden-Brabant én hun ouders, opa's en oma's, vriendjes en vriendinnetjes. Speel samen het Letterspel, zing uit volle borst mee met het Pepernotenlied en smul tot slot natuurlijk van je zelfgebakken pepernoten.  

In drie online filmpjes kan je alvast de komende weken toeleven naar dit Pepernotenfeest. In deze korte afleveringen leren kinderen het enige echte ‘Pepernotenlied’, dat Lieve & Louise en de Fanfare speciaal voor het pepernotenfeest geschreven hebben.
Verder ga je met Janine van Theater Van Niks & Van Alles op zoek naar ‘de letters van de Sint’. Daarbij kun je ontdekken hoe jullie ook het speciale Pepernotenfeest-pakketje in huis kunnen halen, met daarin alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk Pepernotenfeest online. 

Doe je mee? 

Bekijk op zondag 22 november de eerste aflevering via de Facebook pagina of Youtube kanaal van de Bibliotheek Midden-Brabant. Daar hoor je welke leuke dingen je allemaal met de letters kunt doen.

Vanaf 25 november liggen de Pepernotenfeest-pakketjes voor je klaar bij jouw bibliotheek vestiging. 

Op zondag 29 november wordt het laatste deel van het Letterspel gespeeld. Dat wordt spannend!

Woensdag 2 december 14.30-15.00 uur ga je live pepernoten bakken met Lieke.

Zorg dat je thuis klaar staat met al je ingrediënten. Want dan komt Lieke live om met jou samen de pepernoten te bakken. Je mag haar alles vragen over pepernoten. Meld je  voor dit onderdeel wel vooraf aan via de mail en ontvang de link naar de livesessie. Dit is helemaal gratis!


Klik op de roze knop voor meer informatie.

Bibliotheek Midden Brabant


Tilburg
Openingstijden 14:30-15:00 Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

Ook in deze gekke tijd van corona kunnen we er weer een gezellig feest van maken! Wij hebben veel leuke sinterklaas-thuis-vieren-tips voor je verzameld en shop-ideeën.
Maak er een leuke tijd van met elkaar!

Naar alle tips