icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Vakantielezen is een feest!Terug naar het overzicht

vrijdag 3 september
Maak van vakantielezen een feestje!
Het is zomervakantie! Kinderen lezen dan vaak wat minder dan in schoolweken. Beginnende lezers kunnen zo wel 1 of 2 AVI-niveaus terugzakken. Dat kun je voorkomen door thuis met je kind te lezen. De Bibliotheek helpt je daarbij: in korte video’s laten ze zien hoe je vakantielezen leuk maakt.
Bekijk de video’s: zo maak je vakantielezen leuk


Verrassingspakketten voor jonge lezers
Soms is het lastig om leuke, passende boeken te vinden voor je kind. Daarom biedt de Bibliotheek deze zomer een extra service aan: het VakantieVerrassingsPakket. Dit zijn kant-en-klare boekenpakketten speciaal voor kinderen uit groep 3 t/m 8. In elk pakket zitten vijf verrassende boeken rondom een leuk thema.


Jeugdactiviteiten in de zomervakantie
Voor alle thuisblijvers zijn er in de Bibliotheken in de regio ook allerlei leuke jeugdactiviteiten. Kinderen kunnen in de zomervakantie gratis meedoen aan een boekensafari of komen luisteren naar onze Brabantse voorleeskampioen Sam. Ook voor peuters en kleuters is er van alles te doen, van picknicklezen tot een leuke poppentheatervoorstelling!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Bibliotheek Midden Brabant

Postbus 3195
5003 DD Tilburg
Openingstijden Zie website Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Beleef een fijne zomerdag bij De Steenuil. Haal je tractor rijbewijs, help mee met de dieren voeren, knuffelen met een konijn, crossen op de skelter, spelen in de hooihut en nog veel meer.

Plan je bezoek!