Adopteer een dier!Terug naar het overzicht

Mis je de dieren nu je niet naar een dierenpark kan? Dierenpark de Oliemeulen heeft een oplossing.
Ben je een echte dierenliefhebber en wil je Dierenpark De Oliemeulen in deze tijd graag steunen? Adopteer dan een dier!

De Oliemeulen biedt vier verschillende adoptiemogelijkheden aan. Op de website zijn de verschillende opties te bekijken waar ook te zien is wat je bij elke optie ervoor terug krijgt! Op dit moment zijn er veertien verschillende dieren te adopteren: King de Amerikaanse zeearend, Leon de kameleon, Plukje de ringstaartmaki, Puck het stinkdier, Sphinx de caracal, Happy de alpaca, Wriemel het gordeldier, Nielson het doodshoofdaapje, Kriebeltje de vogelspin, Pipo de witkopgier, Timon het stokstaartje, Takkie de vliegende hond, Kristian de baardagame en Roxanne de zwarte weduwe. Deze dieren zijn allemaal evenveel waard. 

De adopties zijn een jaar geldig en worden niet automatisch verlengd.

En voor degenen die de Oliemeulen niet mogen bezoeken, maar ze toch erg missen hebben ze ook iets bedacht. Ze gaan namelijk elke donderdagmiddag om 13:00 live op facebook om iets te vertellen over de dieren en de verzorging die erbij komt kijken. Zo blijf je toch op de hoogte!

Wil je meer informatie? Klik op de roze website button!

Dierenpark de Oliemeulen

Reitse Hoevenstraat 30
5042EH Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek

De Bibliotheek verrast peuters, kleuters en hun ouders tijdens de Nationale Voorleesdagen met een spannend online voorleesavontuur, leuke voorleestips én een monsterlijk welkomstcadeautje!

Benieuwd naar de activiteiten? Klik hier