OntdekkingstochtTerug naar het overzicht

Ontdekstation013 heeft tijdens de herfstvakantie een leuk aangepast programma ivm corona
Aangepast programma in de herfstvakantie, kom gerust!
Twijfel je of je door de aangescherpte coronaregels naar Ontdekstation013 kunt komen? Ze hebben het programma aangepast en zorgen ervoor dat de kinderen veilig op ontdekkingstocht kunnen gaan. In de grote ruimtes is er ruim voldoende plek. Hieronder lees je hoe ze dit aanpakken en wat je kunt komen doen.

Ochtend- en middagprogramma
Wil je komen spelen en ontdekken? Schrijf je dan in voor het ochtend- of het middagprogramma. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur.
Er is steeds plaats voor maximaal 15 kinderen en daarmee gaan ze samen een paar leuke activiteiten doen!

Wat is er te doen?
Het is de Week van Ons Water en daar gaan de activiteiten ook over. Er zijn natuurkundeproefjes met water: wat gebeurt er als je ijs smelt? En wat kun je doen met stoom? Ook gaan ze de watertuin in, ontdekken hoe de Schroef van Archimedes werkt en maken eigen waterradjes. De derde activiteit is altijd een groot spektakel: je maakt je eigen raket en schiet die dwars door de spoorzone! Voor je het weet zijn de 2,5 uur om!

Wat doe je als ouder/begeleider?
Helaas kunnen ouders/volwassenen niet mee in de ontdekruimtes. Er is een aparte zithoek in de Kennismakerij (naastgelegen ruimte), waar je op je gemak een boekje of tijdschrift kunt lezen of gebruik kunt maken van de gratis wifi. Er kan maximaal 1 ouder als begeleider mee naar binnen.
Speciaal in deze tijd is het ook mogelijk om de kinderen te brengen en na 2,5 uur weer op te halen. Ze vragen je dan een formulier in te vullen, waarin je de kinderen overdraagt aan de workshopbegeleiders van Ontdekstation013.

Wat betaal je?
De ticketprijs is ongewijzigd. Dus €8 per kind (toegang vanaf 4 jaar). De horecahoek is gesloten, maar ze zorgen voor een glaasje ranja voor de kinderen en een kopje koffie of thee voor de begeleider. Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen, vanwege een verkoudheid of andere gezondheidsklachten? Laat het weten aan Ontdekstation013.

Klik op de roze knop voor meer informatie.

Het Ontdekstation013

Burgemeester Brokxlaan 20
5401SB Tilburg
Openingstijden 10:00-16:00 Prijs €8,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs