Ponykamp in TilburgTerug naar het overzicht

Een ponykamp bij De Ponyfarm Tilburg is super cool en elke dag een verrassing!
Ben je al bekend met pony's? En vind je het leuk om een hele dag of meerdere dagen tussen en met de pony's bezig te zijn? Dan is het Ponydagkamp bij De Ponyfarm in Tilburg écht iets voor jou! 

Voor kids tussen de 4- 10 jaar houdt Ponyfarm Tilburg een gezellige en leuk dagkamp. Een eigen verzorgpony hebben, volg een toffe springworkshop, doe leuke spelletjes met elkaar en ga op de pony's heerlijk buiten rijden. Het kan er allemaal!

Het dagkamp staat volledig in teken van ponyrijden, samen de stallen doen, de pony's verzorgen en in de wei zetten. Maar ook de pony's wassen, vlechten en pimpen en daarbij natuurlijk veel lachen. Super gezellig! Tijdens een volledig verzorgd dagprogramma, vol met leuke activiteiten (sport- en spelactiviteiten, kijkje bij de boer etc), beleef jij samen met jouw nieuwe vrienden en vriendinnen een week om nooit meer te vergeten.

Ook zijn er mogelijkheden voor een gezellig weekkamp. Dit is mogelijk voor kids vanaf 6 jaar. 's Avonds zijn er dan ook allerleu leuke spellen, zoals bosspellen, dropping en een tocht met de huifkar. Kinderen blijven dan overnachten op de Ponyfarm.

Heb je zin om op kamp te gaan? Klik op de roze button en meld je gelijk aan!

De Ponyfarm

Bleukweg 2
5032PN Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor kinderfeestjes!

Tips voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje gezocht?!
Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er heel veel voor jullie verzameld.

Alle feestjes