Streekpark Klein OisterwijkTerug naar het overzicht

Heerlijk genieten van de natuur(speeltuin) en de streek kan bij Streekpark Klein Oisterwijk!
Midden in de natuurrijke omgeving van Oisterwijk bevindt zich park Klein Oisterwijk dat in ontwikkeling is. In de komende jaren worden hier stijlvolle en luxe vakantielodges gerealiseerd.

Gedurende deze ontwikkeling blijft het restaurant De 3 Vennen geopend en kan er genoten worden van het grote zonneterras met uitzicht op de natuurspeeltuin. Kids vinden het fantastisch om te klimmen en te klauteren in en rondom het water, terwijl de ouders een oogje in het zeil kunnen houden onder het genot van een heerlijke koffie, iets fris of een goed glas wijn. Liever een wandeling of een fietstocht, je wandelt zo de Natuurpoort van Klein Oisterwijk in. 

Voor de gasten is er een lunch- en dinerkaart samengesteld door niemand minder dan de chef-kok Rudolph die in meerdere Michelinster restaurants heeft gewerkt. Komt je ook de beleving proeven? Er zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Een dagje de natuur in? klik op de roze button voor leuke activiteiten die er gehouden worden.

Streekpark Klein Oisterwijk

Oirschotsebaan 8a
5062 TE Oisterwijk
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Tilburg 2022

Zomervakantie Tips in en om Tilburg 2022

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Check onze tips