Maak je eigen spelTerug naar het overzicht

Kom deze zomervakantie naar Ontdekstation013 en maak je eigen spel!
Kermisattractie
Spelen de kids graag spelletjes op de kermis, zoals blikgooien, kamelenrace of basketbal gooien? Deze zomer hebben ze de kans om hun favoriete spel te maken. Ze kunnen natuurlijk ook helemaal zelf iets bedenken en vrienden of familie uitdagen het te spelen. In het eerste deel van de workshop gaan de kids aan de slag met verschillende technieken die ze kunnen gebruiken voor hun spel. In het tweede deel bouwen ze zelf hun eigen spel. Als ze klaar zijn met het maken van hun spel mag hij uiteraard mee naar huis. 

Ook in de pauze creatief aan de slag!
Als de zon schijnt kunnen de kids tijdens het pauzeprogramma naar buiten waar ze kunnen ontdekken in de watertuin. Als de zon even niet schijnt kunnen ze ook spelen met special effects via de greenscreen boxen, een stop motion film maken, metselen, timmeren of bouw en programmeer een snelle raceauto.

Middagprogramma
De kids zijn lekker een hele middag bezig. Het totale programma duurt 2,5 uur. Als ouder kan je ook met Ontdekstation013 de leukste spellen bedenken. Maar je mag jouw kinderen in die tijd ook overdragen aan onze workshopbegeleiders. Handig, kun je zelf even de stad in, een boodschap doen of rustig een boekje lezen in de zon. 

Het programma: Maak je eigen game, loopt van 23 juli t/m 4 sep.

Bestel op tijd je tickets!
Het zou wel eens heel druk kunnen worden in de zomervakantie, dus bestel op tijd je tickets! Je betaalt 8 euro per kind, 2,50 voor volwassenen.
Het middagprogramma begint om 13.30 uur. Contant betalen is niet mogelijk, pin only.

Zorg dat je op tijd bent en kijk online voor wanneer Ontdekstation013 in de zomervakantie open is!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Het Ontdekstation013

Burgemeester Brokxlaan 20
5401SB Tilburg
Openingstijden 13:30 middagprogramma Prijs €8 euro voor kids
€2,50 voor volwassenen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Tilburg 2022

Zomervakantie Tips in en om Tilburg 2022

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Check onze tips