icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Ski-feest bij Skish!Terug naar het overzicht

Nodig je vriendjes uit voor een stoer kinderfeest bij Skish, zeker weten dat jullie heel veel lol hebben!
Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje? Bij Skish in Berkel Enschot ben je aan het juiste adres! Met je vriendjes en vriendinnetjes kun je hier een echt ski-feest houden!

Je wordt ontvangen met limonade en een kado voor de jarige in de versierde skihut. Na het uitpakken worden jullie opgewacht door een enthousiaste skileraar. Je krijgt eerst uitleg over skiën waarna de ski-les kan beginnen. De nadruk van de les ligt op plezier maken, heeeeeeeel veel plezier!
Als afsluiting krijgt iedereen wat te drinken en een mooi ski-diploma...succes verzekerd!

Op verzoek kunnen op het kinderfeestje ook funmenu's worden geserveerd. Dit menu bestaat uit frietjes (incl saus) met daarbij een kroket, fricandel of kipvingers, een kleurplaat én een coole verrassing! Om de kinderen goed te kunnen begeleiden geldt er een maximum van 8 kinderen per baan. Meerdere banen afhuren kan natuurlijk ook.

Skish

Generaal Eisenhowerweg 7
5056 CR Berkel Enschot
Openingstijden Op afspraak. Prijs € 110,- per baan , maximaal 8 kinderen per baan Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Beleef een fijne zomerdag bij De Steenuil. Haal je tractor rijbewijs, help mee met de dieren voeren, knuffelen met een konijn, crossen op de skelter, spelen in de hooihut en nog veel meer.

Plan je bezoek!