icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Judofeestje bij Jan de RooyTerug naar het overzicht

Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een judofeestje bij Sportcentrum Jan de Rooy!
Ben je jarig en wil je je vriendjes laten zien hoe leuk judo is? Nodig ze dan uit om naar Sportcentrum Jan de Rooy in Goirle te komen!

Sportcentrum Jan de Rooy is al ruim 35 jaar een begrip in Goirle. Samen met zijn vrouw Corry is hij de allereerste sportclub aan de Kerkstraat begonnen waar hij zich voornamelijk judo geeft. Maar ook voor yoga, aerobics en gym kun je hier terecht. Wil je een sportief kinderfeestje houden? Ook dat kan! In overleg stem je een speciaal programma af waarbij de kinderen lekker kunnen stoeien, spelen of beginselen van zelfverdediging kunnen leren. Super leuk! 

Praktisch
Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Aantal kinderen: minimaal 10 

Wil jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetje rollen over de mat en de beginselen van judo leren? Klik op de roze button voor boeken van een sportief kinderfeestje. 

Sportcentrum Jan de Rooy

Tijvoortsebaan 3a
5051HJ Goirle
Prijs €9,50 per kind (inclusief leen judoka en -band, glaasje ranja en iets leuks voor de jarige! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Beleef een fijne zomerdag bij De Steenuil. Haal je tractor rijbewijs, help mee met de dieren voeren, knuffelen met een konijn, crossen op de skelter, spelen in de hooihut en nog veel meer.

Plan je bezoek!