icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Feestje bij LadybirdTerug naar het overzicht

Wat een stoer feestje; een uur lang leren skateboarden en daarna heel de middag blijven!
Opzoek naar een stoer kinderfeestje, voor jongens èn voor meisjes? Dan is Ladybird skatepark dè plek om een verjaardag te vieren.

Het kinderfeestje begint met één uur skateboardles van een professionele skateboardleraar. Na één uur kunnen de kinderen al bochten maken, van hellingen af en een paar gave tricks. Na de skateboardles kunnen ze nog heel de dag in het skatepark rondskaten. Vinden sommige kinderen het een beetje eng, dan is zittend skateboarden natuurlijk ook heel leuk!

Wij hebben een gezellig café waar je lekker kan drinken, taart kan eten en cadeautjes kunt uitpakken. Een kinderfeestje zonder taart en cadeautjes is natuurlijk niet compleet.

De kosten van een skateboardkinderfeestje zijn €13,50 per kind. Dit is inclusief beschermer, fris en een zakje snoep. Heb je zelf geen skateboard dan kun je deze bij ons huren.

Klik op de roze button voor meer informatie. Tot snel bij Ladybird Skatepark

Ladybird skatepark

Burgermeester brokxlaan 6
5041sb Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Beleef een fijne zomerdag bij De Steenuil. Haal je tractor rijbewijs, help mee met de dieren voeren, knuffelen met een konijn, crossen op de skelter, spelen in de hooihut en nog veel meer.

Plan je bezoek!