Hockeykamp zomervakantie!Terug naar het overzicht

SportWays organiseert leuke hockeykampen bij Push voor kinderen vanaf 6 jaar!
Wat is een dagkamp bij Push van SportWays?
Op deze dagkampen gaan kinderen twee, drie of vijf dagen aan de slag met hockey, op en rond het veld. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Aan het eind van elke dag spelen ze spannende wedstrijden van het toernooi, waar ze hun gloednieuwe hockeyskills direct kunt toepassen. Maar er is ook zeker genoeg ruimte om leuke spellen te spelen, nieuwe vrienden te maken en heel veel lol te trappen.

Kamptypes
In de hockeykampen wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën, zodat het hockeyprogramma perfect op elk niveau aansluit:

Kids 5 t/m 7 jaar
Door de gezonde afwisseling tussen hockey en spelletjes, maken ze optimaal gebruik van de spanningsboog van het kind. Daarnaast staat de tweede dag van het kamp volledig in het teken van een thema, en kunnen de kinderen verkleed komen hockeyen!

YoungStars 7 t/m 9 jaar
Hockeyfanatiekelingen kunnen halve of hele dagen aan de slag gaan met hockey. Met het flexibele middagprogramma kan deze groep zelf elke middag beslissen wat ze gaan doen: het veld op of aansluiten bij de spellen.

Top 8 t/m 14 jaar
Gevarieerde en actieve oefeningen zorgen ervoor dat de kinderen zich maximaal verbeteren en de technieken tot een hoger niveau tilt. Of ze nu aan de hoge backhand willen werken of gaan voor de ultieme chop: De kinderen worden ervoor getraind om de top te bereiken. Ze krijgen op hoog niveau uitdagende en technische clinics en ze optimaliseren de technieken en hockeyhouding met de coole video-analyse. Als extraatje trainen de kinderen ook elke dag met een tophockeyer uit de Hoofdklasse.

Goalies 8 t/m 14 jaar
Leer duiken, vallen en razendsnel weer opstaan aan de hand van uitdagende oefeningen en toffe clinics, gecombineerd met het Top Hockeykamp. Aan de hand van thema’s als voetenwerk en bal-oogcoördinatie maken de kinderen die hieraan meedoen zichtbaar progressie. Er komt in ieder geval een topgoalie langs om de kneepjes van het vak te leren. 

PS Kijk ook eens in onze Uitagenda voor leuke tips voor eropuit met de kids!

SportWays

Nieuwe Inslag 97
4817 GN Breda
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een piekfijne kerst met dit prachtige kerstconcert! 3+

Een piekfijne kerst met dit prachtige kerstconcert! 3+

Tilburgs Vocaal Ensemble heet kinderen vanaf 3 jaar speciaal welkom. Zij mogen engeltjes en kerststerren knutselen bij het middag concert. En meespelen met het kerstlied! Het kerstverhaal staat centraal tijdens dit prachtige kerstconcert.

Kom genieten van dit kerstconcert