Valencia VoetbalkampTerug naar het overzicht

Deze zomer kun je de leukste voetbaldagen beleven tijdens het Valencia Voetbalkamp!
In de zomervakantie van 2021 kunnen jongens en meisjes de gaafste voetbalweek van hun leven beleven. De Valencia CF Voetbalkampen komen dan naar verschillende locaties in Nederland en België! 

Unieke ervaring
De Valencia Voetbalkampen zijn een unieke ervaring voor jongens en meiden. Tijdens deze sportieve kampen krijgen de kinderen 3 of 5 dagen training van officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers. De Nederlandse trainers hebben een opleiding genoten van Valencia CF Academy.

Leeftijd en niveau
Een trainingsweek is dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur en je kunt kiezen uit 3 of 5 dagen inclusief lunch, drinken, tussendoortjes en vers fruit. Het Valencia Voetbalkamp is voor jongens én meiden van 6 t/m 14 jaar van elk niveau! De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. 

Extra's
Tijdens het kamp ontvangen de voetballers een Valencia CF trainingstenue, bidon én diploma. Daarnaast maken de jongens en meiden per locatie kans op een weekend Valencia met o.a. tour in Estadio Mestalla, trainingen, wedstrijdbezoek en een hele grote verrassing!

Een voetbalvakantie om nooit meer te vergeten!

Klik op de roze websitebutton hieronder voor meer informatie of om je alvast aan te melden voor een van de locaties.

Valencia Voetbalkamp


Nederland en Belgie
Openingstijden Zie website Prijs €212,50 voor 5 dagen en €172,50 voor 3 dagen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

Nog één weekje in spanning voor het heerlijke avondje! Nog tips nodig voor deze avond of de schoenzet-avonden? Check dan onze tips hiervoor in de blogs.

Naar alle tips