Op zomerkamp met VineaTerug naar het overzicht

Gave activiteiten, gekke avonturen en superleuke leiding. Van zeilen tot outdoor, het kan bij Vinea!
Al 70 jaar organiseert Vinea Vakanties superleuke vakanties voor kinderen. Er zijn heel veel verschillende zomerkampen om uit te kiezen, maar ze hebben één ding gemeen: het wordt de leukste week van het jaar!

Samen met leeftijdsgenoten doe je alleen maar leuke dingen. Of je nou houdt van zeilen, paardrijden of actie op het strand: er is voor iedereen wel iets te beleven! Wat de Vinea zomerkampen nou écht zo leuk maakt zijn de ervaren en lekker gekke reisleiders en instructeurs. Zij weten precies hoe ze de kinderen dé tijd van hun leven bezorgen. Zo organiseert de reisleiding naast het vaste programma leuke spellen, thema-avonden en meer. Ze maken van elk kamp een feestje! Er zijn kampen voor kinderen van 7 t/m 10 jaar en van 10 t/m 12 jaar.

Hieronder een greep uit het enorme aanbod aan zomerkampen van Vinea Vakanties voor deze leeftijdsgroepen:

- Zeilkampen in Friesland en Zeeland: Elke dag het water op en leren zeilen van onze enthousiaste (CWO-gecertificeerde) instructeurs.

- Ponykamp in het bos of bij het strand: Volop knuffelen met de pony’s op de manege en natuurlijk leren paardrijden! Geschikt voor beginners en gevorderden.

- Tina kamp in het bos of aan het strand: Een week vol leuke meidenactiviteiten, van creatieve DIY’s tot pyjamaparty’s. (I.s.m. tijdschrift Tina). 

- Survival en Natuurkamp: Mountainbiken, survivaltraining, hutten bouwen en andere stoere activiteiten in de natuur.

- Beach Action: Een strandvakantie vol leuke wateractiviteiten, zoals waterblobben, windsurfen en mega-suppen.

Klik voor meer informatie over alle zomerkampen via de roze button door naar de site.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Vinea Vakanties


Openingstijden Klik voor actuele kampdata via de roze button door naar de website. Prijs Klik voor tarieven van de zomerkampen via de de roze button door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

Nog één weekje in spanning voor het heerlijke avondje! Nog tips nodig voor deze avond of de schoenzet-avonden? Check dan onze tips hiervoor in de blogs.

Naar alle tips