Voor bedrijven & organisatiesTerug naar homepagina

Met onze site, social media en nieuwsbrieven kunnen we snel het grootste bereik aan ouders van kinderen tussen de 2 en 12 jaar in je directe omgeving of in heel Nederland voor je realiseren.

Dat doen we het liefst op een leuke manier. We houden namelijk niet van advertenties. En onze bezoekers ook niet, die zoeken échte leuke tips en adresjes. Daarom willen we eerst zelf zéker weten dat we iets ook echt ‘Kidsproof’ vinden.

Nodig je ons een keer uit? Zo kunnen we er samen voor zorgen dat álle ouders in onze regio(‘s) weten dat jullie er zijn en waarom jullie zo leuk voor (gezinnen met) kinderen zijn!

Ben je een lokale ondernemer/organisatie en ben je 'Kidsproof'?  

Organiseer je een kinderevent? Wil je meer ouders laten weten dat je er bent? Dáár kunnen we je bij helpen. Zodat we er samen voor kunnen zorgen dat álle ouders in Twente weten dat je er bent en waarom jullie zo leuk voor (gezinnen met) kinderen zijn!

Stap 1: meld je hier alvast aan

Stap 2: bel of mail je ons even? 06-41456404 (Wencke Steggink) of twente@kidsproof.nl

Ben je een adverteerder of mediabureau?

Wil je met jouw boodschap ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar bereiken? Kies voor een promotiecampagne op Kidsproof.nl. Lokaal of landelijk. Bel 06-41456404 of mail (twente@kidsproof.nl) ons en vraag vandaag nog de Kidsproof-mediakit aan!

We denken graag met je mee! 

Met vriendelijke groet,
Wencke Steggink | Sitemanager Kidsproof Twente