De zomerplannen van een superheld: ‘Dit wordt een superzomer!’

22 juli 2021

Net als vorig jaar blijf ik thuis tijdens de zomervakantie. Het is mij allemaal iets te veel gedoe met die steeds wisselende reisadviezen. Gelukkig valt er meer dan genoeg te doen in eigen land.

Door: Super Summer Hero

Super Summer Hero in zijn Super Summer Outfit

Ter vergroting van de vakantievreugde heb ik de hele zomer volgepland met de leukste zomerdingen die ik me kon bedenken, die ook nog eens bereikbaar zijn met de bus. Dagje naar de natuurspeeltuin, dagje naar het recreatiepark, dagje uitrazen bij Monkey Town. Ik wil vallende sterren tellen, een kampvuur maken, met een strootje in mijn mond op mijn rug naar de wolken koekeloeren. Ik wil picknicken in het park, terrasjes pakken, musea bezoeken. Ik wil stadswandelingen maken en door de bossen crossen. Ik wil met een fluisterbootje over het water en met een kano over een riviertje. En ik wil vrienden en familie bezoeken, want sommigen heb ik al veel te lang niet gezien.

Ik wil kortom van de zomer genieten zoals ik nog nooit van een zomer heb genoten. We hebben tenslotte wat in te halen.

Een onvergetelijke zomer met Keolis

Met behulp van Kidsproof.nl heb ik een Super Summer Bucketlist opgesteld. Met de Super Summer Deals reis ik voor een prikkie de hele zomer door! Lekker met de bus. Als dit geen Super Summer wordt, weet ik het ook niet meer.

Morgen ga ik samen met mijn dochter naar Hof van Eckberge. Ik ben van plan om deze hele zomer in mijn Super Summer Outfit rond te lopen. Daar zal ze in eerste instantie ongetwijfeld niet blij mee zijn. Maar na een klein uurtje zal ze het wel accepteren. Zet haar voor een stel stokstaartjes en alles is vergeten en vergeven. Een ijsje werkt meestal ook wel.

Weet jij al wat je gaat doen in de vakantie? Eén tip: waar je ook naartoe wil, je komt er met de Super Summer Deals. Maak er een superzomer van!

JOE!


Tip: hier heb je nog meer inspiratie voor uitjes in de zomervakantie in Twente!

Naar de website