icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kinderfeestjes mogen weer gevierd worden!

3 juni 2020
Geen kinderfeestjes, niet naar school, geen vriendjes over de vloer... Was jouw kind jarig in coronatijd? Tijd voor een extra feestelijk kinderfeestje nu het weer langzaam aan mag!
CORONA | Kinderfeestjes mogen weer!

Corona en kinderfeestje vieren in Twente? Dat kan en mag weer!

Door de versoepeling van de coronamaatregelen gaan steeds meer locaties voor kinderfeestjes in Twente weer open. Fijn voor alle jarigen van de afgelopen tijd en voor de kinderen die nu (bijna) jarig zijn!

Partijen die kinderfeestjes aanbieden hebben op hun site aangegeven of en welke extra maatregelen er gelden i.v.m. het coronavirus. Check voordat je een kinderfeestje boekt dus altijd even goed welke voorwaarden er bij die partij van toepassing zijn. Soms mogen er minder kinderen op het feestje komen of mag er maximaal één ouder bij het feestje aanwezig zijn. Vooral de buitenfeestjes zijn nu weer mogelijk.

Kinderfeestjes vieren en RIVM-richtlijnen m.b.t. corona

Uiteraard gelden de algemene maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen ook als je een kinderfeestje geeft. Zo moeten volwassenen minimaal 1,5 meter afstand houden van de kinderen. Lees op de site van het RIVM en de Rijksoverheid alles over de meest actuele maatregelen.

Op Kidsproof Twente kun je zien welke feestjes weer open zijn d.m.v. van het speciale roze 'weer open' vlaggetje. Bekijk het overzicht: Naar de website