icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Lammetjesdagen in Twente!

4 februari 2020
In Twente zijn er weer allerlei lammetjesdagen bij verschillende boerderijen en schaapskooien. Wij hebben deze én de schaapsscheerdersdagen in 2020 voor je op een rij gezet!
Lammetjesdag Hof Espelo (foto: gemaakt door fotograaf Clifton Buitink)
Bij de verschillende boerderijen en schaapskooien kijk en knuffel je natúúrlijk zoveel mogelijk lammetjes, je mag ze soms zelfs een flesje geven en vaak zijn er nog veel meer gezellige activiteiten. Zodra er meer bekend zijn, vullen we het rijtje aan!


Boerderij Hof Espelo | 26 februari en 4 maart 

Woensdag 26 februari en 4 maart kun je lammetjes aaien bij de boerderij van Hof Espelo in Enschede. Je kunt maar met kleine groepjes naar binnen dus aanmelden is noodzakelijk!

Kinderboerderij De Höfte | 8 april

Op kinderboerderij De Höfte kun je woensdag 8 april van 14:00 -16:30 uur lammetjes knuffelen tijdens de Paasmiddag. Maar er is meer te doen! Zo kun je knutselen, een paasbakje maken, broodjes bakken en eieren schilderen.


 

Schaapskooi "Horstervennehoes" | 1 maart

Ook dit jaar is het weer mogelijk om te komen kroamschudd'n in de schaapskooi "Horstervennehoes" in Haaksbergen. Je kunt bij de schaapskudde in de kooi schapen en lammeren bekijken, de dieren aaien en voeren. 


Schaapskooi Stroothuizen | 19 april 

Bij Schaapskooi Stroothuizen in Denekamp is op zondag 19 april hun jaarlijkse Lammetjesdag en op zondag 7 juni staat de schaapscheerdag op de planning. Kun je niet zolang wachten? Breng dan eerder een bezoekje aan deze mooie schaapskooi met speeltuin en belevingspad. Echt een aanrader!  Kinderboerderijen

En vergeet niet dat er op de verschillende kinderboerderijen ook jonge dieren zijn om te aaien of knuffelen? Zoals hieronder bij Kinderboerderij Scholtenhagen in Haaksbergen.

 
Kinderboerderij Scholtenhagen - Haaksbergen

Veel knuffel- en aaiplezier!
Liefs Lotte