Originele lockdown uitjes!

25 februari 2021
Koffie-to-go, check. Wandelen, check. Heb je alle coronaproof gezinsuitjes buiten de deur al gehad? Dan wil je zeker dit lijstje checken. Je vindt er originele lockdown uitjes die je vast nog niet gedaan hebt in 2021. Wel zo fijn, een beetje ander leven in de brouwerij.
Eropuit met kinderen in coronatijd

Wat te doen met kinderen tijdens de lockdown 2021?

Na bijna een jaar van coronamaatregelen zijn de meeste coronaproof uitjes wel de revue gepasseerd. Ben je toe aan wat nieuwe inspiratie? Check hieronder 4 ideeën om dit weekend te doen met het gezin.

1. Een rondje stad

Een dagje stad is nu misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar sinds de lockdown zijn er in veel steden toffe stadswandelingen, fietstochten en speurtochten te vinden voor gezinnen. Bijvoorbeeld met deze bingokaart van Oldenzaal. Onderweg kom je natuurlijk leuke koffie-to-go-plekjes tegen. Wel zo lekker.

2. Restaurant op wielen

Ga lekker een dag de hort op met de auto. Dit keer is niet de bestemming maar de reis het uitje. Wat dacht je van een heerlijk 4- of 5-gangen diner vanuit je eigen wagen? Zoals deze van Veurn & Ett'n. Of een autopuzzeltocht langs mooie plekjes in ons kikkerland. Weer eens wat anders én helemaal coronaproof natuurlijk.3. Het water op

Vanaf 1 maart kun je op veel plekken weer een bootje huren. Een verfrissende afwisseling na al die donkere dagen. En laat je vooral niet afschrikken door het wisselvallige weer in het vroege voorjaar. Een goede regenjas of paraplu is het halve werk. Daarvoor is de HEMA altijd onze go-to winkel.

4. Afhaal-plezier

De koffie-to-go kennen we nu wel. Maar dat verwenmomentje buiten de deur wil je toch niet missen in deze thuisblijftijden. Zoek daarom eens een afhaaltentje op met een unieke menukaart. Van pannenkoeken tot kaiserschmarrn en van ijsjes tot glühwein. De wafels van De Manderveense Aardbei zijn een echte aanrader. Via de Drive-in kun je er heerlijke ijsjes, wafels, smoothies en cake-pops krijgen.

Benieuwd naar meer inspiratie voor dit weekend? In onze Uitagenda vind je de nieuwste tips en initiatieven. Ook in deze tijd! Klik voor de Uitagenda op de roze button!


Naar de website