icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

12x meivakantie activiteiten met kinderen

2 mei 2021
De tweede meivakantie op rij, die anders is dan normaal. Toch willen we graag leuke dingen met onze kinderen doen. In deze meivakantie nieuwsbrief delen we heel veel toffe tips en activiteiten voor in en om huis, om samen mooie herinneringen te maken! 💚
Meivakantie met kinderen

Workhops in de meivakantie

De meivakantie komt eraan! Je hoeft je gelukkig niet te vervelen, want Kaliber Kunstenschool in Almelo heeft een aantal hele leuke workshops gepland. Wat dacht je van musicaldans of streetdance? Of schilder een kunstwerk!
Lees hier meer over >>

Spannende speurbelevenis

Hebben jullie Chris al meegeholpen in zijn zoektocht naar Siem? Waarschijnlijk nog niet, want hij is nog steeds niet gevonden. Chris wordt wanhopig en zou het erg waarderen als jullie je opgeven voor deze speurtocht van De Beleverij.
Nog een paar plekjes vrij! >>

Creëer een Maak Experience

Ontdek deze vakantie de nieuwste technieken en coolste uitvindingen tijdens MaakMeeMaand en creëer je eigen Maak Experience! Graaf zelf een rivier of maak bergen in een interactieve zandbak, bouw een mini-escaperoom of ontwerp een sticker voor je mobiel.
Bekijk het programma! >>

Happycamps op het Rutbeek

Heb jij zin in een actieve, sportieve en leerzame middag en wil je lekker wat te doen hebben in de meivakantie?! Schrijf je dan nu in voor de Happycamps op het Rutbeek, een toffe dag georganiseerd door Skicentrum Moser en Buitenhoff Outdoor.
Geef je nu op! >>

Fotochallenge!

Doe mee met de fotochallenge van De Hollandsche Molen. Maak een mooie foto van een molen bij jou uit de buurt met als thema "Dieren bij de molen". Stuur deze in en maak kans op een supergave overnachting in een molen!
Doe mee! >>

Zo wordt wandelen supertof!

Met de Nature Game kun je met je gezin op een fantastische manier een mooie wandeling maken. Kies één van de natuurgebieden bij jou in de buurt, download de game en spelen maar. De game zit bomvol leuke opdrachten.
Samen genieten en spelen >>

Super social meivakantie

Dans, speel en doe mee met de leukste online activiteiten van Beeld en Geluid. Ontmoet YouTuber Korthom, volg de TikTok-dansworkshop en download het social-spel en beleef samen een te gekke meivakantie!
Check het hele programma >>

Nieuw pareltje in Twente

Wij ontdekten laatst een leuke wandeling met kinderen. Je komt er van alles tegen. Want hoe klein ’t Holthuis ook is, alles is er. Het leuke aan deze wandeling is, dat je onderweg allerlei uit hout gesneden dieren tegenkomt.
Waar is het? >>

Avond4daagse in de vakantie!

Ook dit jaar gaat de Avond4Daagse er natuurlijk wel eventjes anders aan toe. Wil jij toch een toffe medaille winnen door mee te lopen? Dan kun je een kijkje nemen in onze blog. Zo doe je toch mee en scoor je een medaille!
Geef je hier op >>

25 toffe vakantietips!

Ook deze meivakantie wordt anders dan normaal. Toch willen we graag leuke dingen met onze kinderen doen. Kies daarom in de meivakantie voor elke dag één echte highlight met deze toffe vakantietips!
Maak herinneringen >>

Summer Camp Overijssel

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Zwolle van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel.
Meld je nu aan >>

Supercool Teen Camp

Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.
Meld je aan >>

Naar de website