Nieuwe printables voor tijdens de lockdown

19 januari 2021
De komende weken zitten we nog steeds thuis met het gezin. Gelukkig hebben wij heel veel nieuwe handige printables voor je: van leesbingo tot ganzenbord en van dagindeling tot gesprekskaartjes. Je kunt ze gratis printen. Zo komen we deze lockdown met de kinderen wel door!
Nieuwe printables voor tijdens de lockdown

Deze gratis printables gebruik je heel makkelijk thuis. Klik op de afbeelding, sla deze op en print hem uit.

Kidsproof Tafelposter

Print deze tafelposter uit en hang 'm op in de wc, op de spelletjeskast of op de televisie ;-) 

tafelposter

Kidsproof Kletspraat - Wintereditie

Met deze wintereditie van de gesprekkaartjes voor kinderen kom je er bijvoorbeeld achter wat papa zou doen wanneer hij ingesneeuwd raakt of wat de mooiste herinnering is van het afglopen jaar van jouw kind.

Gekke Leesbingo

Nu de kinderen veel thuis zijn, hebben ze natuurlijk ook genoeg tijd om lekker te lezen. Vinden ze lezen saai of gaan ze gewoon liever spelen? Of kan je wel een beetje humor gebruiken in deze gekke tijden? Probeer dan eens deze Gekke Leesbingo!Wanneer je de eerste bingokaart vol hebt, kun je natuurlijk ook zelf nog allemaal gekke plekjes bedenken om te lezen. Daarom hebben we ook nog een lege kaart voor jullie. Uitprinten en lezen maar!Lekker actief ganzenbord spel

Éen van onze lievelingsspelletjes is Ganzenborden. Hoe leuk is het als we dit spel wat actiever maken met een aantal sportieve en creatieve opdrachten?! Je vindt de spelregels hier >>
Schermtijd Bingo

Zitten jouw kinderen ook het liefst aan hun scherm vastgeplakt? Maak het jezelf dan makkelijk met deze schermtijd bingo. Alle opdrachten gedaan? Dan mogen ze even chillen met een schermpje!


Of vul je eigen opdrachten in:


Deurhanger

In deze lockdown ben je naast mama ook nog juf, entertainer, personal trainer, schoonmaakster en psycholoog. En oh ja, we moeten zelf ook nog werken. Jij hebt wel een ochtendje uitslapen verdiend! Hang deze aan de deur voor een ochtendje rust, zodat je er weer tegenaan kan!


Klusjes kalender voor thuis

De kalender hieronder is extra leuk, omdat je kunt knippen en plakken. Je kunt zelf je taakjes uitzoeken, uitknippen en op de dag plakken dat jij ze graag wil doen. Zo heb je snel een overzichtelijke kalender en weet je precies wanneer je wat gaat doen. Je kunt het ook opschrijven, want je huisdier heeft natuurlijk alle dagen eten nodig :-)

Klik op de afbeelding voor een goede printversie.Het grote tel spel, print 'm snel

Zijn ze een beetje competitief bij jullie thuis? Hier thuis spelen we heel graag spelletjes, onder het eten worden er vaak quizvragen gesteld en tijdens een wandeling doen we vaak rekenspelletjes. Hieronder vind je een leuk tel spel dat je eenvoudig in huis kunt spelen. Wij zetten de timer vast. Perfect voor tijdens de lockdown, zo hoef je je geen dag te vervelen.

Klik op de afbeelding voor een goede printversie
We zitten weer een aantal weken thuis met z'n allen. Met deze gratis printables kom je de lockdown en het thuisonderwijs wel door. Van leesbingo tot ganzenbord en van dagindeling tot gesprekskaartjes. Bekijk alle leuke printables hierboven.

Succes en stay safe!


Liefs Lotte