FC Twente Soccer CampsTerug naar het overzicht

FC Twente Soccer Camps

Colosseum 65
7521 PP Enschede
Openingstijden 3 dagen van 9.00 uur - 15.00 uur Prijs € 169,- Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
FC Twente organiseert in de schoolvakanties van 2020 weer de FC Twente Soccer Camps!
Alle jongens én meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar kunnen deelnemen aan dit Soccer Camp, ook als je niet op voetbal zit. Tijdens de FC Twente Soccer Camps (3 dagen van 9.00 uur - 15.00 uur) staat voetbalplezier door middel van een gevarieerd programma voorop, daarnaast bestaat het programma uit diverse techniek,- afwerk,- en partijvormen en staan er ook leuke FC Twente animatie onderdelen op het programma. Tijdens de keeperskampen trainen keepers onder begeleiding van keeperstrainers en staan er specifieke keepersoefeningen op het programma. 

Deelnemers aan de FC Twente Soccer Camps ontvangen een gaaf FC Twente Soccer Camps tenue én 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente in de Grolsch Veste!

Girls Only Soccer Camp
In de meivakantie organiseert FC Twente een gaaf Girls Only Soccer Camp bij Sportclub Enschede, 3 dagen met volop meiden voetbalplezier! 

Ben jij in het seizoen 2019 - 2020 lid van de FC Twente Kidsclub of Young Reds (6 t/m 15 jaar)? Dan ontvang je € 10,- korting, hiervoor hoef je enkel je lidmaatschapnummer (8 cijfers) in te voeren in het inschrijfveld 'Persoonlijke kortingscode' onderaan het inschrijfformulier. De korting wordt dan automatisch toegepast.

Klik voor meer informatie over de Soccer Camps op de roze websitebutton.

Tip: Word ook lid van de FC Twente Kidsclub en geniet van heel veel voordeel!

Blogs & filmpjesAlle blogs