IJshockeyschoolTerug naar het overzicht

Kom op zaterdag ijshockeyen bij IJsbaan Twente en leer deze coole sport van echte ijshockeyers!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? En dol op schaatsen? Dan is ijshockey misschien echt iets voor jou! Op een aantal zaterdagen* in het seizoen geven professionele ijshockeyers een les ijshockey. Tijdens deze lessen leer je hoe je snelle bochtjes moet draaien, héél hard kunt schaatsen en hoe je de puck kan schieten. Zo cool! 

Voor beschermende kleding, pucks en sticks wordt gezorgd. Trek wel warme kleding aan zoals een thermoshirt (het is 8 graden in de hal)! Het enige dat je verder hoeft te doen is zorgen voor schaatsen (eigen of te huur via de sportshop) en een entreekaartje. Daar mag je trouwens de rest van de dag mee de ijsbaan op!

Je kunt materialen lenen en schaatsen huren. Inschrijven is niet nodig! Kijk voor actuele openingstijden van de IJsbaan Twente op de website (via de roze button).

Ijsbaan Twente

Colosseum 90
7521 PT Enschede
Openingstijden Zaterdag 16 februari en 16 maart | 12.00 tot 13.00 uur Prijs De kosten van een entreekaartje. Zie voor de actuele tarieven de website (roze button). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Lichtfabriek

De Lichtfabriek

Deze herfstvakantie kan je in De Museumfabriek spelen met licht! Met je zaklamp kan je op zoek naar ontsnapte insecten, voor museumbewaker spelen en uilen spotten.

Wat is er allemaal te doen?