Tekenen/schilderen/kunstTerug naar het overzicht

Ontdek je creatieve talent tijdens een cursus tekenen, schilderen of kunstwerk maken
Onbeperkte mogelijkheden! Papier, lijm en schaar, dat ken je wel van thuis. Maar wat dacht je van papier-maché, gips, hout, klei, verf, karton, of linoleum? Ga mee op reis door het kunstenparadijs en teken- en schilderatelier bij Oyfo en maak onderweg kennis met de onbeperkte mogelijkheden van materialen en technieken.

Je krijgt de opdracht om iets te maken, of bedenkt iets helemaal zelf. De enige grens is je fantasie! Je gaat tekenen en schilderen op papier, karton en hout, met allerlei verschillende teken- en schildermaterialen. Je knipt en plakt, maar ook ga je gutsen in linoleum en maak je een afdruk. Maak gebruik van alle spullen die je kan bedenken, en maak er unieke knutselwerken van.

Schilder je het liefst dieren of portretten, of ben je een echte striptekenaar of modeontwerper? Voor jouw eigen voorkeuren is alle ruimte in het Teken- en schilderatelier. Daarvoor leer je handige en onmisbare technieken kennen, zoals perspectief- en schaduwtekenen. Je kijkt naar kunst, tekent iets na, of werkt vanuit je fantasie.

Klik voor meer informatie en de exacte startdatum van de cursus op de roze button!

Tip; Wist je dat je in Twente ook super leuk kunt winkelen? Neem maar eens een kijkje tussen alle gezellige Kidsproof-winkeltjes in de categorie Kinderwinkels.

Oyfo

Esrein 9-11
7553 CX Hengelo
Openingstijden zie website Prijs €7,- per les Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Onze kinderfeestjes maand is van start gegaan. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken?

Lees onze tips!