KinderyogaTerug naar het overzicht

Kindercoachpraktijk Jong

Sloetsweg 39
7557 HS Hengelo
Openingstijden Dagelijks telefonisch te bereiken!

Maandag: 18:00 uur – 20:00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13:00 uur – 20:00 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 13:00 uur – 20:00 uur
Zaterdag: 8:30 uur – 12:00 uur
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn, dat is Kindercoachpraktijk Jong.
Kinderyoga
Met de kinderyoga lessen in groepen biedt JONG kinderen de ruimte om zelfvertrouwen en ontspanning te ervaren. Bij de yogalessen komen kinderen die het gewoon erg leuk vinden om te doen, maar er komen ook kinderen die regelmatig last hebben van buikpijn, slecht kunnen slapen of een vol hoofd hebben. Tijdens de lessen worden de yogahoudingen afgewisseld met spel, muziek, dans, (meditatie)verhalen, massages, ademhalingsspelletjes en de Wobbel! Het beleven van plezier staat bij kinderyoga dus voorop!

Ouder & Kind Yoga
Voor de allerjongsten (2,5 tot en met 5 jaar) is er Ouder & Kind Yoga waarbij ouders ook actief meedoen. Ouder & Kind Yoga betekent samen bewegen, ontdekken en ontspannen. Het is niet alleen heel goed voor de motorische ontwikkeling van je kind, het is ook nog heel erg leuk om te doen! Bovendien versterkt het de band tussen ouder en kind.

Kinderyoga coaching
Tijdens de kinderyoga coaching biedt Kindercoachpraktijk Jong kinderen yoga en coaching op maat. De sessies worden dus helemaal afgestemd op de hulpvraag van jouw kind. In deze praktijk komen kinderen met lichamelijke klachten of ademhalingsproblemen (zonder medische oorzaak), angst- en of spanningsklachten, kinderen die zich erg onzeker voelen of moeite hebben met prikkelverwerking.

Blogs & filmpjesAlle blogs