Lekker creatief!Terug naar het overzicht

BonnieZ Styling

Golsstraat 31
7553 MB Hengelo
Openingstijden Mail of bel voor de actuele data Prijs Kinderfeestje vanaf €10 p.p.
Op zoek naar een creatief kinderfeestje, fotoshoot of leuke hebbedingetjes? BonnieZ Styling!
Bij BonnieZ Styling in Hengelo kun je terecht voor je kinderfeestje, een workshop, een fotoshoot of leuke hebbedingetjes. Super origineel en altijd gezellig!

Fotoshoot:
Wil je je zoon en/of dochter, jezelf, vrienden of je familie op een leuke manier vastleggen dan ben je hier aan het goede adres. Binnen of buiten, stoer, of vintage... er is van alles mogelijk. 

Workshop:

Heb je zin om met je vriendinnetjes een creatieve workshop te volgen zoals het maken van een dierenkop? Neem dan eens contact op met Manon en bespreek wat jij cool lijkt om te maken. Echt alles is mogelijk!

Shop:

In de shop vind je leuke artikelen voor jongens en meiden die je niet overal ziet. Van retro tuimelaars tot hippe broodtrommels en van stoere lampen voor de jongenskamer tot hippe kapstokjes voor de dametjes.

Kinderfeestjes:Kinderfeestjes:
Wat dacht je van een heksenfeestje met echte suikerspinnen….. Of een fotofeestje op een stoere locatie. Ook heeft BonnieZ de leukste knutselfeestjes. Je sluit het feestje af met vers gebakken pannenkoeken en een chocoladefontein. Duur: 2,5 uur / max. 8 kinderen.

Voor meer informatie kun je via de roze button doorklikken naar de website.

Kijk ook naar onze andere tips voor bijvoorbeeld actieve of educatieve kinderfeestjes!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs