icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Speelkleed EnschedeTerug naar het overzicht

Perfect voor kleine Enschedeërs: een speelkleed met je eigen stad erop afgebeeld!
Het leukste speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje is het speelkleed van jouw eigen stad Enschede. Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 20 iconen en de kleinste details uit de stad. Je blijft er naar kijken!

Naast hét speelkleed van Enschede heeft City-Play ook het speelkleed gemaakt van het Circuit van Zandvoort. Hoe gaaf is dat, met Max mee racen! Goed nieuws: City-Play heeft momenteel een leuke actie. Kan je niet kiezen welk speelkleed je wilt? Nu krijg je bij aankoop van het speelkleed van Enschede 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort, dubbel plezier!

Het speelkleed is 130 x 160 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven. Je steunt met je aankoop ook nog eens een goed doel. Van ieder speelkleed gaat er €1,- naar een lokaal goed doel.

WINACTIE
Wij mogen een speelkleed van Enschede weggeven! Ga naar onze Facebookpagina en reageer onder het bericht van donderdag 21 januari 2021 dat je graag wilt winnen. En wie weet ben jij de gelukkige! De winnaar maken we bekend via onze Facebookpagina.

Voor meer informatie en om het speelkleed te bestellen klik je op de roze button!

Tip: voetbalclubs, dansles, zwemles en meer vind je op de Clubjes-pagina!

Speelkleed City Play

Webshop
Prijs €49,95
+ 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs