Om In Te LijstenTerug naar het overzicht

Momenten van plezier, blijdschap en geluk in een ongedwongen sfeer zijn momenten om in te lijsten.
Een mooie glimlach, de tederheid van een pasgeboren baby, trotse ouders of vriendinnen die samen lol hebben. Dat zijn dingen die Mireille Oude Kotte gelukkig maken! Bij haar ben je aan het juiste adres voor een shoot met het hele gezin, als je zwanger bent of net een baby hebt.

Gezins- & kinderfotografie
Tijdens deze fotosessie maakt zij veelal gebruik van natuurlijk licht. Vandaar dat de sessie in principe altijd in een buitenlocatie is. Dat kan zijn in het bos, in een park, op het strand of in jullie eigen tuin. Maar een shoot in de daglichtstudio kan ook.

Een sessie duurt ong. 1 tot 1,5 uur. Uit de gemaakte opnames maakt Mireille een selectie. Deze worden bewerkt en in een online gallery getoond. Deze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en vervolgens je bestelling doorgeven.

De kosten van de sessie zijn afhankelijk van je keuze, namelijk het basispakket €95 of het digitale pakket a €175. Kijk voor alle mogelijkheden op de website via de roze button!

Tip: Bij Mireille heb je ook een heel leuk kinderfeestje!

Omintelijsten.nl


Openingstijden Op afspraak
Prijs Afhankelijk van pakket, vanaf €95. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

16x dagje uit in Nederland

16x dagje uit in Nederland

Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top zomeruitjes voor je verzameld.

Happy summer!