FlorilymphaTerug naar het overzicht

Florilympha is niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden!
De eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften en informele bedrijfsfeestjes. Maar ook voor gezinnen zijn hier tal van mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld lekker een potje midgetgolfen na een wandeling door het Lutterzand of ga samen klimmen in het naastgelegen klimbos.

Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en unieke velden met jeneverbesstruiken. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs.

In het restaurant kan je uitgebreid à la Carte eten, lekker lunchen of gewoon een kop koffie drinken met huisgemaakte appeltaart. In de serre, op het terras of in de glazen “boshut”.

Bezoek Florilympha en schuif aan op het terras of bij de open haard! Klik op de websitebutton voor meer informatie.

Tip: het Lutterzand leent zich ook prima voor een kinderfeestje. Kijk maar eens in onze categorie kinderfeestjes voor de mogelijkheden.

Restaurant Florilympha

Lutterzandweg 16-1
7587 LH De Lutte
Openingstijden Maandag: 11:00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11:00
Donderdag: 11:00 uur
Vrijdag: 11:00 uur
Zaterdag: 11:00 uur
Zondag: 10:00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?