Kinderexpositie SAMEN!Terug naar het overzicht

zaterdag 22 februari

Concordia

Langestraat 56
7511 HC Enschede
Openingstijden

Openingstijden: zie website

Prijs € 7,50 Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Kinderexpositie en leuke workshops voor alle leeftijden t/m 23 februari bij Concordia in Enschede!

SAMEN! is een tentoonstelling voor kinderen, gemaakt en bedacht samen met de Superrrkunstkids. Zij weten natuurlijk superrrgoed wat kinderen leuk vinden. In SAMEN! gaat het erom samen naar kunst te kijken, samen te beleven en samen te maken.

De expositie is ingericht als een huis, met verschillende kamers zoals de slaapkamer, de game-zolder of het atelier. Elke kamer vraagt om een eigen kunstwerk. Wat wil je bijvoorbeeld zien in een keuken en welk kunstwerk past er in de slaapkamer? In SAMEN! kan je zien en beleven welke kunstwerken dat zijn geworden én kan je zelf aan de slag in het atelier of tijdens de workshops.

Nieuwsgierig geworden naar wat de Superrrkunstkids hebben uitgekozen? Ga dan snel kijken, SAMEN! met je familie en vriendjes!

In de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven in deze expositie. Er worden bovendien allerlei workshops georganiseerd.

Klik via de roze button door naar de website voor meer informatie over deze toffe tentoonstelling bij Concordia Enschede.

Wist je dat ze ook leuke films en theatervoorstellingen vertonen bij Concordia?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs