Zomervakantie tip!Terug naar het overzicht

maandag 1 januari
Zomervakantietip! Een dagje Flierefluiter. Coole speelboerderij met zwembad, dieren en heel veel meer!
Kom de boel op stelten zetten deze zomer bij de Flierefluiter!

Of het nou slecht of mooi weer is, bij de Flierefluiter zit je altijd goed! Met een groot indoor en outoor speelparadijs heb je genoeg vertier voor de hele (mid)dag.

Spelen, zwemmen, dieren knuffelen
Daarnaast zijn er ook nog hele leuk activiteiten om te doen. Van paardrijden, konijnen knuffelen, skelteren, cross fietsen en zelfs zwemmen. Hebben jullie de overdekte strobalen doolhof al ontdekt? Het zwembad is ook weer gevuld en de kinderen glijden weer van de waterglijbanen. Ook zijn er nog steeds lammetjes en kuikentjes deze zomer. De Zeboe's (kleinste koeienras van de wereld) wachten op een aai van jullie!

Als het onverhoopt slecht weer is, leef je je helemaal uit op de speelzolder met de augmented reality trampolines. 

Genieten
Voor de ouders zijn er verschillende heerlijke plekken om te zitten, buiten op het terras met uitzicht over de speeltuin, maar ook binnen in het indoor gedeelte. Daarnaast heeft de Flierefluiter een groot horeca punt. Niet alleen voor lekker koffie en thee, maar ook voor een lunch of avondeten kan je hier goed terecht!

Kortom een heel compleet speelparadijs voor alle leeftijden met een heerlijke boerderijsfeer en zij zijn uitgeroepen door de ANWB tot leukste uitje van Overijssel!

Reserveren en/of meer leuke weetjes ontdekken? Klik op de roze website button

Flierefluiter

Raarhoeksweg 49
8102 SZ Raalte
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk... Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check voor die momenten onze zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!