HalloweenTerug naar het overzicht

zaterdag 31 oktober
Na sluitingstijd samen spelen en griezelen bij Hof van Eckberge in Eibergen!
Op 24 én 31 oktober spookt het bij Hof van Eckberge! Kom na 19:00 uur griezelen met je vrienden en neem deel aan verschillende spannende activiteiten in het donker! Durf jij het aan...?

Bezoek onze donkere dierentuin, maar pas op, je komt duistere figuren tegen! Ben jij heldhaftig genoeg? In deze zone lopen alle griezels vrij rond en bepaal jij zelf de route door het park. Lukt het jou om veilig bij de uitgang te komen?

Licht uit, spot aan! De klimstructuur is sfeervol uitgelicht, waardoor je bijna in het donker kunt spelen. Weet jij de weg naar de glijbaan nog te vinden? Of ben je bang dat je verdwaald raakt? (Aan de hand van de, op 29-09 aangescherpte maatregelen, geldt voor deze activiteit een capaciteitsbeperking van 30 personen. Bij de ingang van deze zone houden ze de aantallen cumulatief bij. Er kan een wachttijd ontstaan!)

Maak je eigen halloween-pompoen! Nadat je tevreden bent over het resultaat krijg je een waxinelicht om thuis nog eens na te genieten van je creatie!

Klik via de roze button direct door naar hun website waar alle info staat over Halloween in het park.

In onze Uitagenda hebben we nog meer griezelige uitjes voor je verzameld!

Hof van Eckberge

Lindveldseweg 1A
7151 NK Eibergen
Openingstijden 24 en 31 oktober na 19.00 uur Prijs Kids € 7,50 p.p.
Volwassenen € 3,75 p.p.
Halloween-pompoen snijden vanaf €2,- p.p. per pompoen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Knutselen met herfstschatten

Knutselen met herfstschatten

In de herfst liggen de Nederlandse bossen vol met de mooiste herfstschatten: eikeltjes, kastanjes en beukennootjes. Leuk om mee te knutselen.

Verzamelen maar!