icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Workshops meivakantieTerug naar het overzicht

maandag 3 mei
Doe mee aan de workshop streetdance, musicaldans of beeldende kunst bij Kaliber Kunstenschool in Almelo
De meivakantie komt eraan! Misschien kun je dit jaar niet weg, maar je hoeft je zeker niet te vervelen. Kaliber Kunstenschool in Almelo heeft een aantal hele leuke workshops gepland.

Streetdance (8 t/m 14 jaar)
Donderdag 6 mei, 15:00 – 16:00 uur

Deze populaire dansstijl is lekker energiek! Je komt het veel tegen tijdens optredens van grote artiesten, televisie en ook op Tiktok. Een ideale dansstijl om mee te beginnen!

Musicaldans (8 t/m 14 jaar)
Donderdag 6 mei, 16:00 – 17:00 uur

Musicaldans is een dansvorm met een brede invalshoek, waarbij verschillende dansstijlen voorbij komen. Je maakt gebruik van technieken uit jazz-, street- en showdans. Laat je zelf lekker gaan op allerlei bekende nummers uit de musicalwereld!

Beeldende kunst: persoonlijke kleurplaat (6 t/m 12 jaar + volwassene)
Maandag 3 mei, 10:00 – 11:30 uur

Dit is een duo workshop. Dat wil zeggen: volwassene en kind gaan samen creatief aan de slag. Moeder of vader of misschien opa of oma samen met hun (klein)kind. Welke combinatie je ook kiest, Saskia zorgt ervoor dat jullie met een geweldig persoonlijk kunstwerk naar huis gaan!

Belangrijk: Van te voren leveren jullie één foto aan; een portret waarop jullie beide duidelijk te zien zijn. Met behulp van carbonpapier worden de belangrijkste lijnen van deze foto overgezet op een echt schildersdoek, waarna jullie deze foto samen tot leven brengen met verf!

Heb je er ook zo’n zin in? Meld je dan aan via de roze websitebutton en doe mee!

Tip: volg ons op Facebook en Instagram voor de leukste tips en uitjes, ook in coronatijd.

Kaliber Kunstenschool

Willem Wilminkplein 1
7511 PG Enschede
Openingstijden Maandag 3 mei en donderdag 6 mei Prijs € 7,- per stuk (contant te voldoen aan de deur) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor de meivakantie

Tips voor de meivakantie

Ook in deze meivakantie thuis willen we natuurlijk leuke dingen doen met onze kids! Wij hebben er een heleboel voor je verzameld.

Naar de tips!