Open dansweekTerug naar het overzicht

zondag 15 december

Kaliber Kunstenschool

Willem Wilminkplein 1
7511 PG Enschede
Openingstijden Zie website Prijs Gratis
Van 9 tot 15 december gaan de voetjes van de vloer en kun je lekker dansen bij Kaliber!
Dans jij met ons mee? Dat kan deze hele week zonder aanmelding of kosten. Bekijk hieronder de mogelijkheden en kom langs!

Kleuterdans (in Oldenzaal, Almelo, Enschede of Nijverdal)
Deze speelse cursus is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Ze gaan op allerlei verschillende muziekstijlen hun eigen bewegingsmogelijkheden ontdekken! In de lessen wordt gewerkt aan onder andere houding, muzikaliteit en speelt creativiteit een grote rol. 

Ballet (in Oldenzaal, Almelo, Enschede of Nijverdal)
Vanaf 6 jaar mag je meedoen met Ballet en ook voor volwassenen is er een speciale dansgroep. Ballet is dé klassieke dansvorm die de basis is van alle andere dansstijlen. Naast techniek en basiselementen, is er ook ruimte voor je eigen expressie en creativiteit. Ballet kan helpen bij een correcte lichaamshouding, coördinatie, lenigheid, kracht en muzikaliteit.

Dansexpressie (in Enschede)
In deze cursus leg je de focus op creatief en improviserend te werk gaan. Het is een moderne dans die goed aansluit bij individualisme en expressionisme, een wisselwerking tussen beweging en beleving.

Impro-choreo (in Enschede)
Ook wel bekend als Improvisatiedans, draait het bij Impro-Choreo om verbeelding en creativiteit. Je leert zelf dansbewegingen creeren, aan de hand van een thematische opdracht. Natuurlijk wordt er bij het uitvoeren van de choreografie ook gewerkt aan correcte danstechnieken.

Je vindt de dagen en tijden als je doorklikt via de roze button. Aanmelden is niet nodig!

Tip: tijdens een kinderfeestje is de ballonnendans ongetwijfeld een grote hit!