Open Huis OldenzaalTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Dompel je onder in kunst en cultuur tijdens de open huizen van Kaliber!
Wat wordt jouw nieuwe hobby?
Wil jij graag op het podium shinen, verkleden en acteren? Dit kan voor kinderen tijdens de theater- en musicallessen in Almelo in Oldenzaal en voor volwassenen bij theatersport in Almelo en Enschede. Hier word je uitgedaagd om je eigen fantasie te gebruiken. Ook kun je een kijkje nemen in het atelier. Elke week ga je daar op een nieuw creatief avontuur. Drum jij altijd op de tafel, of zing je graag onder de douche?


Met keuze uit 33 instrumenten ontplooi je jouw muzikale talent bij Kaliber onder de beste begeleiding. Daarnaast kun je ook de voetjes van de vloer laten gaan bij verschillende dansstijlen voor jong én oud!

Bovendien kun je genieten van verschillende optredens en workshops. In Enschede kun je meedoen aan de workshop songwriting en in Oldenzaal aan de workshop basgitaar. Ook kun je in Enschede je oren openen voor de concerten van twee geweldige strijkersensembles: Kaliber String Players en First Fiddly Fun.
  
Enthousiast geworden en zin om te kijken en mee te doen? Klik op de roze button om naar hun website te gaan.

Tip: Meer leuke cursussen vind je op onze Clubjes pagina!

Open huis Kaliber Kunstenschool

Wilhelminastraat 5
Oldenzaal
Openingstijden Zaterdag 4 februari | 13.00 – 15.00 uur Prijs gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Super voor een boswandeling met kinderen.

Welke is jouw favoriet?