Online speeddatesTerug naar het overzicht

zaterdag 22 januari
Online speeddates: haal je hart op bij Kaliber. Kies de docent, meld je aan, en daten maar!
Hoewel de open huizen nét na de lockdown gepland stonden (15 en 22 januari) kiest Kaliber Kunstenschool er toch voor om ze niet fysiek door te laten gaan. Waarom? Bij Kaliber Kunstenschool staat een veilige en prettige leeromgeving voorop. Ze geven er daarom een positieve draai aan: op 22 januari zetten de docenten van 14:00 tot 15:00 uur hun kunstzinnige hart open voor online speeddates met geïnteresseerden!

Hoe werkt het?
Je kunt je aanmelden voor speeddates van max. 10 minuten. Wil je meer weten over zangles? Of over de theaterklassen? Gaat je hart sneller kloppen van tekenen of van ballet? Kies de docent, meld je aan, en daten maar! De docent kan jouw vragen beantwoorden, iets laten zien of horen uit de lessen of een oefening met je doen. Je ontvangt via de mail een zoom-link en uitleg. Wil je iets weten over het totale aanbod of heb je een andere vraag? Dan kun je speeddaten met een van de dames van klantenservice (beschikbaar van 14:00 – 15:30 uur) Ook hiervoor ontvang je een link in je mail.

Kun je niet genoeg krijgen van het online daten? Je kunt in dat uur aan maar liefst vier speeddates meedoen! Daarna kun je je natuurlijk ook aanmelden voor een andere online speeddate, een gratis proefles of een cursus.

Kom je ook daten bij Kaliber? Klik op de roze button om naar hun website te gaan.

Tip: Meer leuke cursussen vind je op onze Clubjes pagina!

Kaliber Kunstenschool

Sparstraat 152
Oldenzaal
Openingstijden Zaterdag 22 januari: 14:00 – 15:00 uur Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?