icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Landgoed Twente FairTerug naar het overzicht

zondag 27 oktober

Landgoed Twente Fair

Lutterzandweg 16
7587LH De Lutte
Openingstijden Zaterdag 26 oktober: 10.00 - 18.00 uur
Zondag 27 oktober: 10.00 - 17.00 uur
Prijs Volwassenen: €10,00
Kinderen 5-12 jaar: €5,00
(Toegangskaarten kunnen per PIN betaald worden, er is geen geldautomaat op het terrein aanwezig)
Op 26 en 27 oktober vindt de dertiende editie van de Landgoed Twente Fair plaats.
Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2019. Twente, Landgoed van Nederland, is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars maar tijdens deze dagen staan de natuur, het buitenleven, proeven van (streek-)producten en trends op het gebied van lifestyle centraal. Op 6 hectare natuurterrein kun je struinen door het bos, over de heide en langs het water.

Een unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Wat maakt deze fair dan zo uniek? De thema’s!

De Landgoed Twente Fair is onderverdeeld in vijf thema’s:
  • Fier
  • Gerijpt
  • Genereus
  • Weelderig
  • Sprankelend
Deze vijf thema’s vormen samen het karakter van Twente. Van de omgeving, de bewoners, de natuur en de geschiedenis. Ga het ook ontdekken!

Er is ook een heus Kidsprogramma: Wat dacht je van schaapjes knuffelen bij Schaapskudde Twente, Poppenkastvoorstellingen, Modelboten op de vijver, Straattheater, Gekkigheid met Clown Carlo, pannenkoeken eten in de Pannenkoeken-carrousel, schminken en knutselen.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie en om het hele progrmma te bekijken!

Tip: Op zondag 27 oktober is Museum Buurtspoortweg geopend en rijdt de stoomtrein tussen Haaksbergen en Boekelo! Ga jij een ritje maken?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs